Василь Петьовка каже, що урядовий проект бюджету - нереалістичний

11
6

Внесений урядом проект бюджету на 2013 рік є нереалістичним документом та черговим прикладом безвідповідального популізму влади. В такій редакції він не повинен прийматися парламентом. Про це заявив лідер Єдиного Центру, народний депутат України Василь Петьовка.

Він переконаний, що збереження радянського централізованого підходу до розподілу державних фінансів  гальмує розвиток країни та не залишає місцевим громадам жодних перспектив для розвитку. Вкотре в бюджеті закладені нереальні макроекономічні показники та не враховані інтереси цілих галузей економіки.

«Уряд заявляє, що це бюджет розвитку, а насправді ви у ньому не знайдете  адекватних видатків на ремонт доріг, створення нових робочих місць та вирішень проблем села. Знову вибірково фінансуватиметься медицина та освіта», - заявив політик.

На його переконання, «влада не має права обманювати людей та руйнувати довіру до держави. Обіцяючи суспільству розвиток, потрібно позбутися популізму у підготовці основного економічного закону на наступний рік. Ми повинні навчитись говорити людям правду про економічну ситуацію в країні і відмовитись від постійного життя в борг».

Коментарі

П
Пішта

РОМКУ- В ДЕПУТАТИ!

Р
Ромка

Я от думаю, що ліпше: запланувати типір нереальне, а потом, в кінці рока, розвести руками, что, мол, нічого не вийшло, чи планувати, виходячи з сьогоднішнього, правдивого стану державної казни,а в процесі року, як тільки появляться реальні додаткові ресурси, зробити і реалізувати доповнення до бюджету? І ще. Кіть сей парламент не затвердить бюджет У країна буде без нього цілий 1 кв. 2013 року.. Ви цього хочете? А як би поступив у цій ситуації не популіст, а настоящий Газда ?

З
закарпатець

Чистої води піар. Поганий бюджет - тому що поганий. Де аналіз бюджету, де аналітичні викладки? Якщо у Василя Васильовича не достаньо знань для цього, то могли б допомогти помічники. А так: говорю - не знаю, про що говорю.

Я
я

Прошу редакцию передать этот мой комметт Петёвке. Спасибо.

Я
я

Лучше бы поднял НАОСТРО вопрос с покупкой - продажей валюты. С этими посратыми 15 % ,которые по-сути являются подоходным налогом на тех заробитчан,которые уже проплатили все налоги у своих работодателей в других странах. Ведь это же двойное налогообложение. Этого нет ни в одной стране мира. Это касается наших краян вплотную!!!!!!!!! А он о бюджете. Тут легально попираются права человека,который был вынужден выехать ,чтоб выжить!!!!!!!!! Давaй,покажи свою депутатскую состоятельность. Об этом "налоге" старались ещё при Кучмане,и потом при Ющенке-НЕ ПРOШЛО. Теперь,под соусом-"15% за валютную операцию%“ наехали ТЕМ ЖЕ ПОДОХОДНЫМ НАЛОГОМ на ТЕХ ЖЕ ЗАРОБИТЧАН. Сделай это,Петёвка,и я в тебя поверю. ОТМЕНИ ЭТО СВИНСТВО.

Я
я

ой....

Читайте також