Василь Петьовка зробив подарунок

8
0

любителям книги

Напередодні  Всеукраїнського дня бібліотек, Мукачівський міський голова Василь Петьовка подарував міській бібліотеці 10 тис. грн. для придбання нових книг на традиційному фестивалі книги, або, як його ще називають, форумі видавців, який проходить у м.Львові.

     Делегація центральної міської бібліотеки ім..О.Духновича, очолювана директором ЦБС О.А.Стадник, мала змогу поспілкуватися з видавцями, ознайомитися з книгами, що виходять з друку, обмінятися думками з окремими авторами книг, і навіть придбати видання з авторськими підписами.

      Завдяки турботі міського голови, бібліотекарі мали змогу придбати на форумі цілий ряд нових книг для своїх читачів. Зокрема, придбано багато галузевої літератури, книги з туризму, економіки, фінансів, книг для педагогів, вихователів, літератури для вивчення іноземних мов.

      Гарний подарунок матимуть і діти різних вікових категорій, адже для них придбано художню і навчальну літературу.

      Любителі високохудожнього українського слова зможуть насолодитися читанням романів та  повістей, популярних сучасних авторів: І.Роздобутько, Т.Малярчук, І.Сови, Ю.Покальчука, С.Покальчука, С.Жадана та інших, повідомили ЗІА «Простір» у відділі внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому/

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також