Василь Стойка розповів про минуле свого сина - учасника стрілянини в Мукачеві

24
10

На прес-конференції в Ужгороді він спростував інформацію про те, що його син був звільнений з правоохоронних органів за контрабанду.

- Роман був звільнений з органів внутрішніх справ у 2009 році. Подія з контрабандою, участь у якій йому приписують, сталась в 2013-ому, коли Роман вже 4 роки не працював в органах. У той час, коли виявили згаданий дельтаплан, на якому начебто переправляли цигарки, Роман був з друзями на рибалці неподалік, і підійшов туди подивитись, чим нарвався на постріли прикордонників. До речі, і цигарки там не виявили, - розповів Василь Стойка.

- Звільнення за контрабанду - це нісетниця. Коли проводили експертизу, то з'ясувалося, що мій син навіть з огляду на комплекцію тіла не міг би поміститися в тому дельтаплані, не те що їм керувати. Справа грунтувалася на свідченнях прикордонників, але вироку не було, справу закрили, - прокоментував Василь Стойка.

Коментуючи слова Геннадія Москаля про те, що більшість членів Правого Сектора мають судимість, Василь Стойка зауважив:

- Не виключається, що в хлопців є судимості, але це не заважає їм бути патріотами, та зі зброєю захищати свою Вітчизну. Багато з них декілька разів були на Сході, не ухилялись від призову, а йшли добровольцями. Мій син 5 разів проходив ротацію, 2 рази був поранений.

Mukachevo.net

Коментарі

У3
Учень 3 Б класу

двічі був порнений - і обидва раза в жопу коли тікав з фронту

1
123

Які они до фега патріоти кіть сидять у лісі другий тиждень і бояться вийти до людей і признати свою вину чи доказати свою невиновність А якщо такі отморозки як ваш син були у донецьку та я собі представляю що вони там витворяли,но точно не захищали мирне населення.

П
ПС!!!

Скоро не буде кому захищати укрїнців від агресора і бандитів.дЕРЖАВА ВЖЕ БІЛЬШЕ РОКУ НЕМОЖЕ захистии своїх громадян від росії, тому уся надія лише на Правий сектор! Бо якщо до вас додому прийдуть до зубів озброєний сепар чи марадьор, то будете молитися на ПС, щоб нас захистив. Порошенко з Полтораком вам покажуть фігуру...

1
111

Війна!!! Тільки воють не ПС із Блюком - а менти із СБУ

ДД
до дитсадка

істинна правда, там кіть копнути, то буде біда, а кру зараз перейшли на такси, бо держава у хаусі.

Д
дитсадок

Як тут може не бути корупції, якщо перевіряючих відділ освіти "кру"-шників кожен день годує інший садочок , та ще й їм подавай не кашу з загального котла, а м"ясива ,ковбаси та інше . Най би редакція розвинула цю тему , а то ще й цей коментар заблокують.

П
Патріот

Хлопці винні також у конфлікті але правду сказав Ярош! Нехай докажуть все на Донбасі де вони вже були не один раз і це робили. Шаранич також був в АТО але тільки пузо грів і фотографувався. Хай також покаже себе мент продажний і всі його братки. Пропоную всіх підлеглих ментів закарпаття які працювали під шараничем відправити в АТО як і хлопців з Правого Сектору. Це буде справедливо

М
Мент,контрабандист,бандит,патрiот!!

Солянка....

Ч
ЧОМУ

батько не пояснює причину (причини) звільнення сина с органів внутрішніх справ? Може вже настав час і про правду поговорити?

1
123

Та яка судимість, половина верховної ради судимі колись були, а друга половина дибіли з 7 класами- то нічого, "працюють"

Читайте також