Василь Турдай відтермінував своє призначення на посаду головного міліціонера Закарпаття (ФОТО,ВІДЕО)

8
3

Ужгородці рушили до будівлі МВС.

Справа в  тому, що на 14 годину новопризначений голова УМСВ України в закарпатській області Василь Турдай мав зустрітися з людьми однак не з'явився. Отож   люди вирішили піти і самостійно за ним поговорити. До них вийшов в о начальника УМВС в Закарпатської області  Росоха Сергій. Він розповів, що пан Турдай поїхав у Київ.

Причини не знав, отож люди  попросили його зателефонувати пану Василю.  У  відповідь пан Турдай розповів, що їде у Київ узгоджувати свою посаду з Правим Сектором, а для уникнення суперечок через людський спротив оголосив про відтермінування свого призначення на посаду.

Коментарі

С
Саша

Варцаба первый со всех милиционеров не побоялся министра Захарченко и в ПИК МАЙДАНА вышел к НАРОДУ. Варцаба первый обьявил, что "МИЛИЦИЯ С НАРОДОМ" под бурные аплодисменты закарпатского майдана, первый провел переговоры с "Правым народным сектором" и первый вывел "Беркут" служить народу Закарпатья под присягу. За него проголосовал личный состав. Кто еще такое сделал в Украине? Так нет, это не нравится Авакову и надо ламать через плече закарпатскую громаду и личный состав УВД ради какого-то труса.

М
Михаил

Я хуею . Кто в стране такой правый сектор.За 2 недели он разросся как раковая опухоль.Что за страна если начальника милиции назначают бандиты.

В
Володя

Криса - заховався від народу. Не вспіли призначити а він вже збрехав, що прийде на 2 год і втік. Один Варцаба не боявся ходити на майдан, бо він справжній і не боягуз. Такими мають бути менти. Балога в ньому не помилився - це мудрий генерал. Інші боягузи і брехуни. Варцабу на посаду до закінчення революційної ситуації необхідно повернути. А далі люстрація.

Читайте також