Василя Петьовку підтримають на виборах міські голови Тячева та Рахова

6
10

У серці Рахівщини, «гуцульському Парижі», де відбуваються найкращі обласні фести та концерти народних митців Закарпаття, нещодавно побував кандидат у народні депутати Василь Петьовка.

Увесь час передвиборчої кампанії Василь Петьовка ретельно готувався до зустрічі в Рахові. Адже саме там, на його думку,  зосереджені найцінніші скарби Срібної Землі – ними треба пишатися і оберігати. Кандидат до парламенту добре знає будні краян, специфіку населених пунктів та найактуальніші їх проблеми, бо постійно цікавиться як живеться людям. Уже кілька років поспіль, а не тільки перед виборами, він робив добрі справи, не чекаючи нічого взамін. Тож Василя Петьовку знають у кожній домівці, школі чи мистецькому гуртку Рахівщини.

Рахів’ян на зустріч зібралося чимало, спілкування кандидата з виборцями було тривалим та невимушеним. Метою Василя Петьовки, насамперед, було познайомитися з людьми ближче, глибше вникнути в їхні проблеми і запропонувати шляхи їх вирішення. Наразі найболючіше питання для рахів’ян – газифікація. «Бо ж на дворі 21 століття, а Рахів досі не газифікований», – скаржаться горяни. 

Якщо ж є пропозиції щодо підведення газу, то й вартість питання чималенька – 10 тисяч гривень. Доводиться опалювати домівки дровами, які зараз також не дешеві. «Як народний депутат я особисто подав запит, щоб вивчити документацію і перевірити, чому в рази зросла ціна за підключення газу. З’ясував, що люди не повинні оплачувати підведення газової труби. Це треба знати всім. Крім цього, закономірно, що частину видатків повинен взяти на себе Закарпатгаз, який буде одержувати дохід від продажу палива користувачам. Я і надалі буду тримати питання газифікації на контролі», – запевняє Василь Петьовка.

На його думку, наразі у парламенті потрібно сформувати таку команду депутатів, які б злагоджено приймали закони, які корисні громадам, а не чиїмось особистим інтересам. «Я відстою округ у Верховній Раді й щомісяця один тиждень буду працювати для Гуцульщини, формуючи відповідальну команду за кожне село, селище та місто», -- запевнив Василь Васильович.

Також присутні підняли проблему якісної міської електромережі. За останні 2 роки саме через стару мережу у райцентрі сталося десятки пожеж та нещасних випадків. Василь Петьовка вважає, що за кілька років цю проблему можна вирішити.

Водночас, міський голова  Тячева, Іван Ковач, також висловився з приводу виборів та кандидатів, яких підтримує: «Я достеменно знаю, що Василь Петьовка принесе набагато більше користі Тячівщині, і в душі віддаю перевагу Петьовці». Однак тячівський міський голова зазначив, що на білбордах він зображений з Партією регіонів та Михайлом Шелевером, бо пообіцяв губернатору Закарпаття Олександру Ледиді, що візьме участь у таких піар-технологіях.

Василь Петьовка свою чергою також підкреслив, що міський голова дійсно плідно працює для тячівчан і старається розбудовувати та озеленювати районний центр. «Я згідний співпрацювати з такими міськими головами, які дбають про добробут своїх земляків», – розповів кандидат в народні депутати. 

Коментарі

0
007

только гуцули могут голосовать за такого кандидата позор вася

З
Знайомий

Вася !!! На фіга ця дурня. Кого ти дуриш ? Якщо ти застосовуєш фотомонтаж і пишеш брехню то чим ти кращий за Шелевера. Навіщо Тячівцям ще один шелевер? Якщо поважаєш сам себе вибачся за фотомонтаж перед виборцями і Ковачем.

А
Аналітик

…в продовження думки МАРКЕТОЛОГА... Василь Васильович! У Вас, що вичерпався "ресурс", що "фото" з Ковачом друкуєте??? Раніше Ви цього не робили і, на скільки відомо, не "фотографувалися". Де Ви взяли цю фотографію? Ні Він, тим більше Ваше "сліплене" спільне фото нічого не вирішить, як не вирішить його фото з Шелевером. Старі це методи роботи... Дуже старі!!! Оце Ви разом з Шелевером "розтягнули" Ковача! Не зрозуміло для чого, Ви ж і так (показують соцопитування) виграєте /наголос на "Є"/. А для чого тут Ледида? Що ми повірили, що губернатор на такі теми говорить з мером. Дурка якась.

А
Аналітик

усе вірно МАРКЕТОЛОГ!

М
МАРКЕТОЛОГ

Панове КАНДИДАТИ! Для чого вам КОВАЧ, що ви його "РОЗРИВАЄТЕ" по біл-бордах і сайтах??? Вигравайте, а ВІН хай працює. Не ВІН, а громада вирішує хто з вас кращий... ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ, Ви не "подарунки" роздавайте і фото "склеюйте", а йдіть до людей...При Ваших можливостях, василь васильович,фотомонтаж не професійний. Треба, краще працювати Вашим помічникам. Для чого Вам підтримка КОВАЧА, - він що пуп Землі??? Хай Вас підтримають люди, тоді все буде добре... Зрозуміло, що Ви ХОЧЕТЕ ПОСВАРИТИ КОВАЧА з владою (Ледида, Шелевер...) і СПАЛИТИ МОСТИ З НИМ НЕ НА МАЙБУТНЄ... НЕ СОЛІДНО!

Г
галина

Люди добрі, та причом тут - де він був 4 роки. ЯКщо він не був закріплений за Рахівщиною чи Тячівщиною. Ніхто не скаже, те, що він людям помагає, як меценат, а не піариться, ріже червоні лєнти....

М
Марія

Петьовка - наш народний депутат! Тячів за Петьовку!!!

А
Алла

А де був Він попередні чотири роки. Чим допоміг мешканцям Рахова. І звідки Він буде проводити газ. Бідна та людина яка невміє обіцяти. Це те саме.

ГГ
гуцул гуцко

Сьогодні в Рахові Петьовка став VIP-агітатором ВО "Свбода"!

Т
Тячівець

Секундочку, я щось незрозумів. Якщо Петьовку підтримують на виборах міські голови то все нормально. А якщо ж міські голови будуть підтримувати Регіоналів то це уже адмінресурс. Якась тут нестиковочка

Читайте також