Васильцюн: Мобілізація в країні абсолютно законна

11
18

Про це сьогодні, 14 січня, під час прес-конференції повідомив військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Іван Васильцюн.

За його словами, рішення про початок мобілізації приймає Президент України і підписує відповідний указ відповідно до багатьох правових документів. Після цього цей документ стає законом. А закони в нашій країні мають виконуватись.

Чутки різного роду про неправомірність проведення мобілізації є елементом інформаційної протидії, аби викликати у людей невдоволення.

У нас на Закарпатті вже одну людину засуджено на 3 роки до ув'язнення за відхилення від призову. 

Коментарі

Г
гість

Люди добрі! Давайте вийдемо всі на трасу і будемо протестувати, блокувати дорогу, а потім всі дружно підійдемо військомату щоб його розбомбити. Уже обнагліли із своєю мобілізацією. Зараз знову почнуть ночами ходити по домам і шукати хлопців. Ідіоти. Нехай самі ідуть, а ми прості жінки будемо сидіти і військоматі і виписувати повістки:СБУ, прокурорам, ментам і т.д.

X
xxxx

най би забрали на войну 450штук з верховної ради, а во главі їх поставити яйценюка і пророка лисого...

1
123

Жони не мовічіть, кажіть дашо а то чоловіки або втруні або каліками повернуться

Р
роби

Сяду! А пак уйду й начну валити чиновникiв!

ДУ
дурний укр народ

Так нам i треба! Яник бов вам не добрий но тай iдiть здихайте!

М
Муся

Жінки Закарпаття таУкраїни вже пугані .Нехай нас називають як хочуть, лиш би наші діти та чоловіки були живими та здоровими.

М
мусе

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Скоро всех женщин назавут агентами путина!

Z
zzz

як кого будуть брати !!!ЛОХІВ

А
апрр

кого будуть брати якшо нико нехоче йти?:))))))

М
Москаль

ВРАНЬЕ!!! ПОКА НЕ ОБЪЯВЛЕНА ВОЙНА ИЛИ ВОЕННОЕ ПОЛОЖЕНИЕ - НИКАКАЯ МОБИЛИЗАЦИЯ ПО КОНСТИТУЦИИ НЕ ОБЪЯВЛЯЕТСЯ НО!!! ЕСЛИ ОБЪЯВЯТ ВОЕННОЕ ПОЛОЖЕНИЕ, ТО ЗАПАД НЕ ИМЕЕТ ПРАВА ОКАЗЫВАТЬ ПОМОЩЬ ВОЮЮЩЕЙ СТОРОНЕ (МВФ и другие организации,им по уставу ЗАПРЕЩЕНО давать деньги воюющей стране!!!) ВОТ ПОЭТОМУ И ТЯНУТ С ОБЪЯВЛЕНИЕМ ВОЙНЫ!!! БОБЛА ХОТЯТ

З
Закарпатец

ВА-СИЛЬ-ЦЮН - он что КИТЕЦ ?

0
007

А як до Конституції?Пане Василю-цюн.

Ч
Читач

В Україні 300 000 осбового складу в органах МВС - от хай валять на АТО. АТО проводиться силовими службами. А мобілізація можлива тільки під час воєнного стану. Якщо вони прийняли якийсь закончик то це свідчить тільки про те, що влада підминає під свої незаконні рішення законодавство.

М
Муся

Абсолютно підтримую. За що засудили на три роки? У нас немає на території України офіційно війни, а лише АТО , в якому повинні приймати участь професіонали,а не прості хлопці- гарматне мясо. У нас нікого не посадили ні за вбивсва на Майдані, ні за викрадення грошей з бюджету, а співають казки про патріотизм та покарання у разі відхилення від мобілізації. Кормити учасників АТО має народ, лікувати також, хоронити тоже, тоді запитання: За що відповідає держава та її керівники? Порошенко обіцяв закінчити"війну" за тиждень... Значить це комусь вигідно така ситуація, гроші ж лише витрачаємо , а куди в такому безладі ніхто не перевірить і народ в тяжкий для нього час не вийде на вулиці, в країні нібито "війна" чи що... Висновок:Ніхто наших дітей не захистить крім нас самих. А хто хоче воювати , нехай воює..

В
вася

васильцун незаконно на закарпатті!

У
Ужгородка

З бідного й сему шкуру здеруть, а самі з жиру бісяться. За що хлопці мають гинути?

1
123

Чорта на Вилы!!!!

П
пенсіонер

ЛЮДИНУ ЗАСУДИЛИ НА 3 РОКИ, А 500 МІЛІЦІОНЕРІВ з Харькова, які ВІДКАЗАЛИСЯ ЙТИ В ЗОНУ АТО, ЗВІЛЬНИЛИ, ДЕ ПРАВДА І СПРАВЕДЛИВІСТЬ?

Читайте також