ВАТ `Закарпатгаз` відключить від газопостачання обласну лікарню

3
0

вже завтра

Завтра, 18 червня, ВАТ `Закарпатгаз` відключить котельню КП `Уж-тепло` по вул. Капушанській, яка обслуговує Закарпатську обласну клінічну лікарню.



Про це повідомив головний інженер Ужгородського правління ВАТ `Закарпатгаз` Михайло Карбованець.



Михайло Карбованець пояснює, що відповідне доручення підприємство отримало від НАК `Нафтогаз України`, яка (відповідно до `Порядку пооб’єктного припинення (обмеження) газопостачання споживачам, крім населення`, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.12.06 №1687) вимагає попередити та відключити від газопостачання підприємство-боржник КП `Уж-тепло`. Воно заборгувало за природний газ з пломбуванням вхідної запірної арматури близько 16 млн 690 тис. грн.



Станом на сьогодні понад 15 котелень КП `Уж-тепла` опломбовані газовим господарством, але борг підприємства КП `Уж-тепло` надалі не зменшується.



Михайло Карбованець повідомив, що відновлення газопостачання КП `Уж-тепло` відбудеться тільки у тому випадку, коли повністю буде погашена заборгованість.



Щодо ситуації з газопостачанням обласної лікарні, ВАТ `Закарпатгаз` звернувся до Закарпатської облдержадміністрації з такими пропозиціями: укласти договір на газопостачання котельні обласної лікарні між КП `Уж-тепло` та ДК `Газ України` на період травень-жовтень 2009 року з відповідним виділенням лімітів природного газу; перевести котельні обласної лікарні на індивідуальне опалення природним газом шляхом передачі з балансу КП `Уж-тепло` на баланс обласної лікарні та укладенням договору на постачання газу для бюджетних установ із ВАТ `Закарпатгаз`; перевести котельні обласної лікарні на інші види палива.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також