Важкоатлети Закарпаття успішно виступили на змаганнях у Коломиї

11
0

Успішно виступили важкоатлети Закарпаття на кубку України з важкої атлетики та чемпіонаті України в окремих вправах. Змагання проводилися в місті Коломия.

Першим від Закарпаття стартував хустянин, кандидат у майстри спорту Олег Гафинець. Виступаючи у ваговій категорії 56 кілограмів юний важкоатлет змагався з дорослими спортсменами і посів почесне п’яте місце.

Віктор Назаров із Великого Березного (тренер Юрій Джупіна) у цьому році виконав нормативи майстра спорту і підтвердив своє звання з результатом 98 кілограмів у ривку і 127 кілограмів у поштовху. Він завоював бронзову нагороду. Спортсмен виступав серед тих, чия вага яких не перевищувала 62 кілограми. Майстер спорту з Виноградова Микола Поп, неодноразовий переможець та призер республіканських змагань, показав свої кращі результати. Використавши в ривку всі три підходи, підкорив штангу вагою 137 кілограмів і з другої спроби в поштовху 165 кілограмів став бронзовим призером. Спортсмен виступав серед атлетів до 77 кілограмів. Перемогу в цій ваговій категорії здобув Віталій Волков із міста Луцьк.

Незважаючи на прикру невдачу в ривку, майстер спорту з міста Ужгорода Микола Терентьєв виборов срібну медаль у поштовху. Микола підкорив штангу вагою 178 кілограмів, особиста вага спортсмена – 85 кілограмів.

Відрадно, що в змаганнях із кубку України від Закарпаття в суддівстві приймали участь ужгородці Микола Резніков та Валерій Федорчук, хустянин Василь Деяк. Майстер спорту Михайло Кемінь із м. Хуст здав екзамени на національну категорію, з чим ми його вітаємо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також