Важкохворі мукачівці отримали ще 210 тисяч на лікування

6
12

Міський голова Андрій Балога підписав розпорядження про надання матеріальної допомоги мешканцям міста в розмірі 210 тисяч гривень за рахунок програми «Додаткового соціально-медичного захисту мукачівців».

Як повідомляє Мукачівська міська рада, четверо містян отримали 99 тисяч для проведення дороговартісного лікування, одинадцятеро - 88 тисяч для проведення лікування катаракти очей.

Кошти також передбачили й для військовослужбовців, які перебували в зоні АТО (4, 5 тис.) та містянам, які опинилися у важких життєвих обставинах.

Коментарі

ЯТ
я там був

маленька поправка...... цей горе Херург для Мукачева. пiдвищував свiй рiвень не на будiвницвi у Англii а санiтаром у домi психохронiкiв.......

П
пацієнт

попровбуйте кось із смертних зробити задарь операцію в ЦРЛ, а щи у таких некваліфікованих дохторів, тому то добре продумано, ті гроші і так вертаються в карман месної мафії.

М
мукачівка

Не вірте цим грошам , які виділяють під програми на лікування. Це системи продуманих відкатів. Ніхто не задумався , чому будь-яку операцію потрібно зробити тільки в мукачівській црл. Це умова. Інакше допомоша не світить. Тепер подумайте , який ланцюжок поруки і звідки він бере початок.

П
пацієнт

цю ганебну і принизливу практику у відмовленні компенсації громадянам міста із пропискою мукачева, запровадила начальник охорони здоровя мандзич і нач.собеза зотова. Так от ці дві паніки про одну тут пишуть домовилися і так "чемно" економлять бюджетні гроші, що аж усім хто хоче або уже прооперувалися в інших містах України або ужгороді, компенсації не отримають! таке їх "колегіальне" підкилимне рішення. а то що із хірургів у црл оперує, не приведи боже попасти до нього підж ніж, один коструб, який більше десяти років заробляв гроші у Англії на будівництві, а тепере береться оперувати надскладні операції. так от недавно у його відділенні були два смертельні випадки, іменно й цього дохтора коструба, в одному випадку він забув медінструмент у череві, і який помер пісял зараження, от і ідть до таких оперйтеся, про інше не говоріть.

В
Вона

Небуло, нема і небуде справедливості у нас в Державі!!!!

ДВ
До всіх

А я підтримую Я! яка різниця де хочу в Україні там і лікуюся, а якщо законом передбачено компенсувати кошти за лікування вадко хворій людині, за наявності всіх офіційних чеків про витрати, то нехай компенсують. не з свого кармана дають!

Д
да

А потім ідіть лікуватися с нашу лікарню, бо там безкоштовно!!!!! да канєшно, безкоштовно тебе відправлять на тот світ!!!! а потім ну шо зробити???? такся стало....

М
Ми

Вот іменно, нормальні пішли, а залишили таких що і медиками страшно назвати. Це приходимо до дитячого педіатра на прививку дитині на один рочок, то виходить медсестра та каже" підіть краще провіритися чи можна давати поививку до свого бувшого участкового педіатра, бо наша теперішня врачка ще не бізуєся провірятм таких маленьких діток" вот таких нам залишили лікарів, і питання за які услуги????? зробили педіатрами лікарів які бояться дивитися навіть двточок, не що лікувати!!!!!!

ДВ
до всіх

у госпіталі платити великі гроші- це нормально, а в своій лікарні треба вилити відро бруду на лікарів!Не лікарі винні у нашій бідності, бо ім так само важко!Кінчайте травити лікарів, бо будуть всіх лікувати парамедики- без медичноі освіти.Я такий самий паціент ,як і буль-хто,але лікарів поважаю! бережіть тих, хто працюе,ми всі будемо ще шкодувати за тими,хто пішов!!!

ЯД
я до яяя

Продовжуете обс..рати лікарів? Не без вашоі допомоги лікарня позбулася кваліфікованих кадрів!!! Своіх лікарів треба берегти, то не будете бігати по других лікарнях. Це ще не все- далі буде!!!

О
Оля

То напевно вже виділяють кошти тоді коли вони людям не потрібні, хвба шо на корпошів.

ЯЯ
Я я я

Напевно Піар!!!! люди роблять операцію у військовому шпиталі і подає всі належні документи і чеки на хоч якусь компенсацію, то наші компетентні люди в міськвиконкомі кажуть " вам нічого не виплатять і вам нічого не положено" у нас в ЦРЛ це все бескошновно!!!!! ( то небіда шо там хірургів немає , самі колеги сміються шо теперішні хірурги в Црл навіть скальпель в руках тримати незнають)а операція яка вам обійшлася в 12 тис грн це копійки ( для пенсіонера з пенсією в 1200 грн) як сказала "модна тьотя" в Ратуші це повсягденна операція така як нібито ви порізали палець і вже прийшли сьте просити допомогу!!! для когось 12 тис грн це копійки, п для конось це річна пенсія.до міського голови з такими питаннями як матеріальна допомого навіть не записують!!!

Читайте також