Вболівальники Металіста "обстріляли" автобуси Шахтаря (ФОТО)

11
0

Кричущий інцидент стався при відбутті команди та тренерського штабу донецького «Шахтаря» зі стадіону «Металіст». У бік автобуса «гірників» полетіли різного роду важкі предмети. Один з них розбив скло по лівому борту автолайнера, благо той оснащений багатошаровим склопакетом, завдяки чому всередину автобуса предмети не потрапили. Трохи пізніше, вже після прибуття в аеропорт, «гірники» нарахували не менше 5 глибоких вм'ятин в лівій частині корпусу автобуса.

Парадоксально, що свідками того, що відбувається були кілька сотень співробітників правоохоронних органів, які жодним чином на це свавілля не відреагували! Більше того, коли представники «гірників» звернулися до міліціонерів за допомогою, ті просто відмахнулися. А один з правоохоронців навіть демонстративно вдарив кулаком по автобусу. На щастя, останній виявився міцніше ...

Одночасно з погромом командного транспорту «обстрілу» піддався і автобус із співробітниками ФК «Шахтар» і «Донбас Арени», які приїхали до Харкова підтримати команду. На виїзді з міста уболівальники закидали його важкими предметами і розбили скло. А в районі Чугуєва аналогічну «зустріч» влаштували колоні автобусів з уболівальниками «Шахтаря». Вибиті як мінімум 2 скла. Дивом ніхто не постраждав.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також