Вбивство 2-річної дитини в селі під Мукачевом: прокуратура вимагає примусового лікування для матері-вбивці

7
5

З таким клопотанням прокурор звернувся до суду в ході підготовчого засідання у цій резонансній справі, яке відбулося в Мукачівському міськрайонному суді цього тижня, 8 травня.

Прокурор посилався на висновки експерта, згідно з якими особа, як на час вчинення злочину, так і на даний час, страждає психічним захворюванням, не усвідомлює значення своїх дій і не може керувати ними.

На даний час, на підставі ухвали слідчого судді підозрювана перебуває в психіатричному закладі, в умовах, що виключають її небезпечну поведінку. Даний запобіжний захід судом продовжено до 7 липня.

Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 18 травня.

Нагадаємо, що трагедія сталася у лютому цього року: 27-річна закарпатка нанесла кілька ножових поранень своїй 2-річній дитині, які виявилися смертельними.

Коментарі

ДТ
до тернопіль

стерилізація психічно хворих була заборонена ще за часів ссср. винні і родичі і система, можу поспорити що до цього випадку її жоден психіатр в очі не бачив

Т
Тетяна

Людина психічно хвора. Вона не розуміє своїх дій. Винні її рідні, тому що приховували це.

2 тернопіль

От у своєму тернополі так і робіть, стерилізуйте людей

Т
тернопіль

Таких як вона треба стерилізувати і ізолювати від людей. Нехай приносять користь Україні на суспільно-виправних роботах.

М
мукачево

Заприть пожизнино в психушку и непартеся

Читайте також