Вбивство на АЗС в Мукачеві: Одного засудили на довічно, інший отримав 8 років

11
36

Сьогодні, 30 січня у Мукачівському міськрайонному суді було проголошено вирок двом підозрюваним у вбивстві молодого хлопця в Мукачеві.

Як зазначали Mukachevo.net у прес-службі суду, згідно вироку одного з них засудили на 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна по ч.3 статті 187 ККУ, а саме розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище.

А іншого підозрюваного засудили на довічне ув'язнення за сукупністю злочинців, а саме: ч.4 статті 187 ККУ, тобто розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, та за п.6 ч.2 статті 115 ККУ умисне вбивство з корисливих мотивів.

У засуджених є 30 днів для того аби подати апеляцію у Закарпатський апеляційний суд.

Раніше Mukachevo.net писало, що у цій справі оголошено у розшук ще двох мукачівців: Володимира Кампова та Павла Геревича.

Поліція відкрила провадження як вбивство з корисливих мотивів. Повідомлення про виявлення тіла 20-річного мукачівця на вулиці Кооперативна надійшло поліції 25 лютого, близько 19:00 години.

Коментарі

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=2-HekKJeFEI Лукаш - 5 лет фальсификации

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=Pwi4D1oDZGo&feature=youtu.be Бывший член УНА-УНСО на связи с Горбовским. Вся суть украинского национализма..

М
Михаил

Володимир Сосюра Збірка "Під гул кривавий" (1942) ГНІВ

М
Михаил

ГНІВ Ні сміху, ні співів, мій друже, не треба, хай слово багнетом сія! Палають міста під ударами з неба, горить Україна моя. Летить моє серце, де степ і могили, де квітнуло щастя моє, де в берег Славута, з журби посивілий, кривавою хвилею б’є. І гнів, як пожежа, шумує у жилах, як грозами сповнений сад... Одяг на сестер і братів моїх милих ярмо бронірований кат. Повзуть по Вкраїні, щоб волю пожерти, розлючені орди в цей час. І тільки, за щастя б’ючися уперто, катам не здається Донбас.

М
Михаил

Все так же по рейках летять ешелони, а в них — юнаки, юнаки, і сонця промінням ласкаво-червоним горять їх широкі штики. Все так же над озером мріє калина, де юність моя протекла; і мати моя вигляда свого сина в хатині сумній край села. Все слухає грому двигтіння шалене, все дивиться в далі блакить... А син у тім краї, де листя зелене над снігом під вітром шумить. Я чую крізь вітер: “Ой сину, мій сину!..” Де небо в пожарах як мідь, туди, на залиту вогнем Україну, летить моє серце, летить.

)
))

Ха шо не рівно дишите до русина, завідуйте молча. Підіть займіться чимісь полєзним. Толку нема з таких не потрібів як ви.

1
188

До «Знаючого» Він шо їм мама, папа, чи заказчик... сим дітям по 20 років і більше. Они мають свої голови на плечах! Не знаєш та не кажи бо ти миш сидиш і печатаєш,,, іди ліпше скажи в очі! Та думаю ти вже не будеш могти брати телефон і писати брєд видуманий

В
Вася

Да всі праві, в першу чергу там мав бути русин, потім кампов.... і всі мало дістати довічно, а так что.... русин на свободі... кампов на свободі в розшуку!!!! Хотя той кампов гнида щє та..... СБУ за вами відповідь....

М
М

Он в Маске :)

З
Знаючий

А чого Русин на свободі, ці діти ж на нього працювали.

А
АЗС

То Чубірко Іван порішав із Маргітичков за ПЖ,хоче указати свою силу. Треба боло усіх чотирьох засудити по закону ,а не найти єдиного дітвака та указати як файно суд робить Співчуття сім’ї загиблого !

П
Подгоряно

Се швардак мусор васьком ся називать за сусіда пса мазу тягне мусор поганий наркоман палить ходить усе по варишови из піда Осами наркоманами

ДД
До дебіла васьки - шоні майдуна.

Ти чого тут скавулиш ,Брись до буди .

О
Олександр

Калман з АВТОМАТА застрілив чоловіка і мав сидіти 9 років, а отсидів 4, сись тоже уйде через 3 роки за хорошу поведінку, оби їх гута убила і судью і його фАМІЛІЮ. у люди уже терпіння ниє на йсе позирати,

В
Вася

Кампов і гена продавали по городу наркоту....є ще і за це треба наказати обох, щоб всі знали, це все робив кампов він бов організатором цього!!!! Чому люди мовчать, батьки....

6
666

Співчуття батькам загиблого. Таким покидькам як ці вбивці, не має місця серед нормальних людей. Красиве життя, наркотики та бандитизм до доброго не доводять.

В
Вася

Питаннях є і по прокуратурі, поліції, СБУ.... чого не розшукують кампова....

ДП
до придурка "Васька 30.01.2020 13:30"

Сам включи свої тупі мозги баране!!! Ти чого гівно погрожуєш іншим людям, та натякаєш на підпали автомобілів??? Ти рахуєш що ТЕБЕ не можна ШВИДЕНЬКО вирахувати через сервера по твоєму компу чи смартфону з яких пишеш ідіот, ти кончений, погрози??? Ти зараз САМ ходи ОГЛЯДАЮЧИСЬ !!!

ДН
до нижньої марги

ти гнидо пір"я тут дуже не розпускай..я знаю,ко ти,так шо сиди гівно на жопі рівно,й не кудахкай..бо крила підрізати й когутом тебе зробити недовго

В
Вася

Вбивця один і це доведено,ти там не був і не знаєш нічого.Вбивця уже получив своє.то з кампова хотіли зробити виноватого,но не получилося всі всьо вияснили,і той хто убив серого уже своє получив...

В
Вася

Це брєд!!!! Вбивці двоє.... це кампов і гена!!!! Вот на справді 2 вбивці, зробили с гени козла відбувайлом!!!!!

ЛН
Люди не осуждайте нікого

Правду каже нижній не пишіть фігню бо пак не знаєте откуда прелитить....

В
Васька

Всьо проплачено в цьому світі,ти такий глупий глупа ,бо мама вбитого знає шо вбивця був 1 і він зараз сидить, і більшість людей в городі знають щьо вбив його гена,і на твому місці я би глупості не писав тебе знайти і вичислили твій айпі 5 хвилин роботи, а потім удівляються люди чого у нихмашини палають,дома ітак дальше..не знаєш як всьо було просто закрий на всьо очі))

В
Вася

Чого батьки вбитого не добиваються щоб кампова шукали!!!! Він 1000% потягнув всіх на це вбивство....

В
Вася

Вбивці там двоє це кампов він головний, і той не щасний гена!!!! Вот і є двоє вбивць!!!! Кампов має боти в Україні і сідіти довічно!!!!!

ВС
Васька с

В другій ері може і знайдуть)))заспокойся нашо тобі того кампова,скоріш всього він на мальдівах на сьорфінгу волни ловить,а ти тут напрягаєся бідолашка)

ДВ
До всіх

Но кіко всі знають той хто це зробив получив пж!!і більше ніхто не винен крім вбивці,вбивця уже сидить,та шо будьте спокійні люди.

В
Вася

Треба кампова ще найти.... чого Інтерпол не шукає в Угорщині, Чехії, Словакіі..... скоріш за все він в Будапешті....!!!!!

А
Аваков

Це підсумок дуже складної та наполегливої роботи справжніх фахівців і важливий крок до повного розкриття справи! Дякую за службу!

ДВ
До васі

У другій ері)))))

В
Вася

А того не люда кампова коли знайдуть!!!!!

В
Вася

Довічно кому дали.... козлові генові???

К
Каталінка

Всьо любов твоя запетушена.

С
Справедливість

Той хто це зробив,получив правельний приговор,сиди скотино кушай баланду....

С
Саня

То кому довічне Генріху??

П
Перст

Довічне) "Дільфіну тоже спочатку дали довічноє, а тепер наш" правильний суд дав йому лиш 5 років... Бабло рішає) Но люди помнят!

Читайте також