Вбивство на Берегівщині: Чоловік виявив мертвою свою дружину

35
11

Повідомлення про виявлення тіла у будинку в селі Бакош надійшло правоохоронцям сьогодні, о 7:00 годині ранку.

Як розповіли Mukachevo.net у головному управлінні національної поліції Закарпаття, за попередніми даними чоловік, 1970 року народження, повернувся з роботи і побачив на підлозі тіло дружини 1971 року народження.

Так як у будинку порушена обстановка, полісмени вважають, що найімовірніше, вбивство було скоєно з корисливих мотивів.

Наразі за фактом вбивства, скоєне з корисливих мотивів, правоохоронці проводять слідство за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

На місці злочину правоохоронці провадять слідчі дії за участю слідчих відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи та криміналістичної лабораторії обласного управління поліції.

Нагадаємо, нещодавно на Хустщині жінка сокирою вбила свого чоловіка.

Коментарі

А
Ангел

Бідолашну жінку катували.

В
Василь

Муйдуне короставий ,тебе воняку вже випустили з дурдому?Надіюсь курс лікування пройшов вдало ,чи ти знову таблетки в труси ховав. Дограєшся , що санітари заберуть труси і будеш порохнявими яйцями трясти перед санітарками.

М
Майдаун

Оба..алдеть,вусулі,троцкоші короставі-Холмсами ся нарядили.Послі наполеону все возможно! Вонь заперевальна у схронах розслідуйте вбивство мандавошок у тріперних ваших “пані”!

В
Василь

А міг і сам чоловік її вбити ,а потім піти на роботу , щоб мати алібі . А пізніше підняв тривогу .90% ,що так і було. Медична експертиза швидко вияснить коли наступила смерть ( в якій годині).Після цього чоловік розкаже все ,як воно було.

Т
Троцкій

Та вже говорять люди всякоє. Ніби і в сараї чоловік знайшов, ніби ще знущалися перед смертю. Хоча якщо Яна екстрасенс і плюс має доступ до поліцейських рапортів - знімаю перед нею капелюха.

ЯД
Яна до Мирко

А звідки знаєте що стверджуєте? Були б такі деталі, то й у заголовок винесли би. Знаю, бо в поліції ще не підтвердили ознаки насильства. А вбивство - попередня кваліфікація. От коли підтвердять, можна й у заголовку дати. А не зараз.

М
Мирко

До Яна. Буває й таке. Але в даному випадку - із зв'язаними руками, заклеєним ротом - на природню смерть важко схоже.

Я
Яна

До Троцкого . Ні ,але хочу поговорити ,а нема з ким.

ДТ
до Троцького

се тота сама Яна Пасинкова

Т
Троцкій

Яна - ти учасник Битви Екстрасенсів?

Я
Яна

Кваліфіковано як вбивство. Це ще не значить, що вбивство. Пише, що на тілі виявлені насильницькі ознаки? могла бути природня смерть. Дурний заголовок заради сенсації і збільшення аудиторії

Читайте також