Вбивство на Берегівщині: в поліції підозрюють корисливі мотиви злочину

9
7

Правоохоронці розповіли подробиці вбивства 48-річної жінки у селі Бакош Берегівського району.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що сьогодні, 2 грудня, близько 7-ої ранку, 49-річний чоловік у власному будинку знайшов мертвою свою 48-річну дружину.

У поліції Закарпаття розповідають, що на тілі жінки 1971 року народження правоохоронці виявили ознаки насильницької смерті.

Також у будинку порушена обстановка. Полісмени вважають, що злочин, найімовірніше, було скоєно з корисливих мотивів.

Наразі за фактом вбивства, скоєне з корисливих мотивів, правоохоронці проводять слідство за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

На місці злочину правоохоронці провадять слідчі дії за участю слідчих відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи та криміналістичної лабораторії обласного управління поліції.

Коментарі

Т
Троцкій

Майдаун сам проситься по цій статті. За вбивство. Кожен день тут закликає. А навіть коли непричому, все одно на зону відправити, як при сталіні, щоб багато язиком не ляпав.

ВШ
В шоці

Редакція открийте коментарії про бариг

В
Василь

До 22:04 .То ,що ти тупе і без експертизи ясно. Можеш ще посмердіти поки за тобою не прийшли .

В
Василь

Я тупе створіння!

В
Василь

Якщо сім'я убитої не пов'язана з бізнесом ,то першим кого запідозрять це чоловік ,потім брати ,сестри ,сусіди . Що тут незвичайного ? Визначать годину смерті і підуть шерстити оточення покійної.

ДВ
До Василя

Та ти Василю Шерлок Холмс бля...

В
Василь

90% ,що жінку вбив власний чоловік і пішов на ніч на роботу ,щоб було алібі.Як тільки медекспертиза вияснить годину смерті ,все стане ясно.

Читайте також