Вбивство на Мукачівщині: В Ключарках виявили тіло 67-річної пенсіонерки (ФОТО)

13
15

Наразі, поліція встановлює осіб причетних до вбивства, і закликає відгукнутися тих, хто хоч щось бачив.

Повідомлення правоохоронці отримали вчора, 14 листопада. Тіло 67-річної пенсіонерки було виявлено у власному будинку в селі Ключарки, Мукачівського району.

Дну подію поліція кваліфікує як умисне вбивство. Наразі правоохоронці вживають всіх необхідних заходів для встановлення та затримання причетних до даного злочину осіб.

— Всіх, хто бачив в даному населеному пункті невідомих осіб або  відеореєстратор Вашого автомобіля зафіксував підозрілі транспортні засоби чи події, просимо повідомити в поліцію за номером «102», чи за тел. 0 (50) 967 67 30, або ж напишіть листа на електронну адресу zakarpatczg@ukr.net,  — пишуть правоохоронці.

Нагадаємо, вчора у Ракошині сталося ще одне вбивство. Жінка зарізала свого чоловіка прямо під час відзначення день народження.

 

Коментарі

М
Мукачево

Чому мукачево нет не напише що вбивців бабусі піймали в росвигові проходила операція по затриманю було піймано двох отморозків один з них перерізав собі вени добре що знаєте всякі погані виставляти про тих людей які не причетні а за те що дійсно люди мають знати ви мовчете

Н
Ната

Співчуття рідним та близьким. Хороша і порядна сім"я, шкода что такоє ся стало.

4
456

ключарські пельмені гірші стали. вопрос чому.ответ простий добавки закінчились

О
Олексій

zakarpatczg@ukr.net - це що? Мусора, ви геть подуріли? Може ще на московському mail.ru собі скриньку заведете? Для чого корпоративна пошта? Ви листуєтесь у відкритому вигляді, і навіть не задумовуютесь над тим, що до серверів укр.нет можуть отримати доступ злочинці! ГАНЬБА!

ДД
До Данте

Самі жосткі міри у нашої поліції це зупинити за поворотник і викласти на ютюб.

П
правда

нація спивається та вживає наркоту, робити нико не хоче, тому - щи лим буде. Міліція лим возиться, в розкритті кваліфікованих (підготовлених) злочинів повні імпотенти та і законів нормальних і жорстких не має. Тому вихід: чухати за бугор або обкладатися охороною, що вже зробили місцеві бізнесмени, чиновники і т.д.

4
456

Мартенузія лаболаторію прикрили пішли вбивства за пельменну мстітелі

Д
Данте

В наше время нужны жесткие меры, полиция должна работать как силовая структура и поэтому нужно дать больше полномочий работникам полиции, лишь тогда таких случаев было бы в разы меньше !!!

1
1222

Наверное за денюшкой пришли , за днюшкой бабка просто попала под роздачу .

П
Петро

Се вже страшно дома одному бути.

Л
Лавки

А чого ніякої публікації щодо імовірного вбивства молодого чоловіка на межі між Мукачевом і Лавками? Тіло молодого 39 річного чоловіка знайшли у кущах при дорозі у дачних масивах

1
123

йончі зникни

Й
Йончі

Помилки виправте в тексті..

СС
Сергей Сергей

Хоть кого?деградация нации,слава Украине?

М
мукачево

но се якиїсь всплеск кримінала. кіть баб старих вже убивають

Читайте також