Вбивство у Ракошині: Жінка встромила ніж у груди чоловіку (ФОТО)

49
36

Повідомлення поліція отримала вчора, близько 21:00 години вечора.

Як розповіли Мukachevo.net правоохоронці, чоловік та жінка випивали разом святкуючи день народження , але згодом між ними виник конфлікт. 26-річна жінка схопила ніж та вдарила чоловіка у груди.

Закарпатка викликала швидку, але чоловік помер по дорозі до лікарні.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Жінку затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу й поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівської поліції.

Коментарі

ДГ
До ГРАМОТНОГО захисника ВБИВЦІ

Не смерди тут. Люди,не чіпаймо гівно,(правдоруб,пацан і тому подібне),би не смерділо!!!

М
міліцішта

такисьмеся сміяли із тих фоток шо у контактови повидаляла.мало помішана на сексови.

Д"
дебілу "Malala" та вафлістці "совість"

Мені плювати на ваше смердюче гавкання.........коли хочу то тоді встаю і коли хочу то тоді лягаю. Для початку культурі бидло навчіться, а по друге орфографії та грамотно писати свої ідіотські "есе", хоча ви дебіли навідь і не чули про таке слово. Виливайте далі на сторінки інтернету свій забльований бруд. Вам скотам перед тим, як обливати своїм лайном ту, що ЗАХИЩАЛА своїх батьків від скотини, треба про себе блудливих та брехливих псів подумати!!! Серед ВАС муфлонів немає ЖОДНОГО БЕЗГРІШНИКА, та й ХТО ДАВ ВАМ паскудам право їй ярлики ціпляти. ВИНУ ЇЇ СУД ВИЗНАЄ, а не ви паскуди смердячі.

M
Malala

Тот ковдуш,він же "лепавий правдоруб" і "пробірочний пацКан",шо заступається за ВБИВЦЮ,видно її йо*арь.Ти ся не нервуй так,лотроше,бо вени тобі полопають та здохнеш.Пишеш,шо ВБИВЦЯ з ким хоче з тим їсть,спить і гуляє?!І це є порядна жона???Це є- КУРВА,ПРОСТИТУТКА КОНЧЕНА!!!Всі ЛЮДИ!!!Саме ЛЮДИ,а не такі скоти як ти,знають хто така ВБИВЦЯ і ким був покійний Віталік!Ти хочеш сказати,що ти не жебрач,да?Так послухай,не жебрач о 5-ій ранку не встає!Якщо ти встаєш в таку рань,значить тобі необхідно десь на 7-му бути на роботі,значить ти-ЖЕБРАЧ і певно твоя робота,то є підмітати вулиці в місті!Логічно:);)Спроможні до нормально життя люди встають біля 8:30-9:00!

С
Совість

Шо не спиться? в 5,35 Совісні люди сплять спокійно, А тобі скотино буде снитися то ще много років і спати не давати Сидиш і випозіруєш ко про тебе шо пише!!!

ДД
для дебила "До нижнього лушпака"

гавкай-гавкайе псе смердючий, нічого ви тій жіночці не зробите бо за нею правда!!!! В своему житті смердючому копирсайса вонючко. І не твоеє діло ЇЇ ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ!!!! Хто ВИ такі ті 100 мудаків??? З ким хоче з тим їсть, з ким хоче з тим спить, з ким хоче з тим гуляє!!!!!!!! І не вашоє то діло ЇЇ ЖИТТЯ, БО ЩО ХОЧЕ ТАК І ЖИВЕ, забула вона у вас придурків спитати - ЯК ЇЙ ЖИТИ. Що той скотиняка шукав - ТО Й НАЙШОВ!!!! Не лізби в ту РОДИНУ - БУВ И ЖИВИЙ. Попривикали копирсатися у справах ЧУЖИХ ЛЮДЕЙ. МЕНШЕ ЛІЗТЕ У ЧУЖЕ ЖИТТЯ мудачьйо, самі в багні живете й жебрацтві, а хочуть судити чуже життя!!! ХТО дав ВАм кастрати таке право????? Сидіть на своїй гузиці і думайте про те що у вас зима попереду, як будете жебрачь платити за світло та газ. Козли ви смердючі.

ДН
До нижнього лушпака

Ти,ложкомойщику,прочитай і почуй що люди в селі говорять за пусту файту Лучан і за покійного Локеса!!!Із 100 чоловік лиш один і то такий як Віта може сказати за неї шось хороше.Файно з ним десь погуляли та тепер за неї файно говорить.

ДХ
для хворих номерів від 1 до 1000000

хочь на нуль тут всріться. але ЖИТТЯ УШАТАЛО Локеса В.В., ЯКБИ БУВ НОРМАЛЬНОЮ ЛЮДИОЮ - ЖИВ БИ собі счастливо а так САМ ВИНЕН, що вже не ходить по землі................

ДХ
для хворих номерів від 1 до 1000000

Локес (покійний) 3 роки як розведенний з колишньою жружиною, яка вбила цього нелюда після того, як він намагався задушити її батька. ПРАВИЛЬНО ЗРОБИЛА, бо треба бути ненормальною та спокійно дивитись коли пройдисвіт бьє ТВОГО РІДНОГО БАТЬКА старшу людину. Для "розумників" - цифровиків-клоунів термін вона не дістане, бо в неї адвокат, який ЗНАЄ КК України, а не куплений, який знає "кому гроші дати", І хочь як ви тут в комментарях "обливайте" її своїи блювотінням, НІЧОГО З ЦЬОГО НЕ ВИЙДЕ. Захищают цього вурдалаку його собутильники з якими він вештався по гентеликам, а потім приходив в дім батьків колишньої дружини та ЗНУЩАВСЯ пьяне бидло з дружини та її батьків. Як ВИ такі "розумні" , то поцікавтесь в поліції щодо покійного Локеса Віталія Васильовича СКІЛЬКИ РАЗІВ на нього за правопорушення складали протолоки та притягували за розбишакство до админвідповідальности - АЖ 8 РАЗІВ протягом останніх 5 років.

4
456

Ні,на похоронні її не було!

!
!!!!

Випустили її під домашній ареш, була у псіхіатра! Тай ще скотина була на похороні!!

9
997

Я теж в шоці від цього...Можливо,відпустили під підписку про невиїзд!?Хтось знає що там?

4
456

Сьогодні випустили жінку-вбивцю.Так де ж є наше правосуддя? Вбити чоловіка,віднести ніж аж 5 хат від себе,змити всі уліки. І таку випустили на волю?!

!
!!!!

Подивіться на її збережені фотографії! І це насапмеред мати, виховатилька у садочку, і дружина!!!

3
321

Пацан і праворуб це одна і та сама людина коханець віти тому заступається дивись щоб і тебе не зарізала бо ти тормоз якщо таке пишеш

3
321

Правдоруб ти можливо коханець віти що так заступаєшся.бо Віталій дуже любив і дитину і віту.я їх обох добре знаю тому неговори дурниць він ніколи не підніме руку на дитину і жінку бо то не в його стилі я завжди його знав як тиху мирну і порядну людину.

Й
йййй

https://vk.com/id297823458

П
пікачу

можна силку в вк?

ДВ
До всіх

Якщо треба ,то ціле село стане на захист Локеса! І не треба херню за нього писати бо він був порядною людиною

С(
співчуваю (

все дуже просто.: "пацан" і "правдолюб", то є адвокат, котрий хоче людям із загальної маси голови задурити. Його слова, то ніщо інше, як брехливі докази на яких буде побудований захист у справі. P.S. Локес робив у мене, він реально був добряк.

Г
глядач

подивіть на її фото в соцмережах перше враження недуже! фуфрія з першого погляду то точно

К
колеги

знали померлого по роботі, на якій до речі, він був більшу частину дня. за весь час людина жодного разу не проявила агресію або ще якісь негативні вчинки, Він був завжди спокійною і привітною людиною, ця новина привела в шок всіх. А тещо пишуть про нього погано-то не дивно, адже він помер і захистити себе не може, а ту........тепер треба оправдувати аби не сиділа тепер на нього можна все що хочеш наговорити і "друзів свідків"найти скільки хочеш!!! Бог їм суддя цей тягар їй до кінця життя.Співчуття батькам та родичам,а ще дитину шкода тримайтеся та підтримуйте внучку.

ДХ
До хворий на голову пацан

По-перше,на тому Д.Н. були присутні такі "порядні" люди як і сама Віта.По-друге,яка вона порядна якщо жила з одруженим чоловіком???Зразу відповідаю на питання з котрим-з Ромом котрий женатий у Кальник!Люди які свідчать по цій справі кажуть,що Віталік був дуже порядний і робив все,що мала робити його дружина: прибирав,готував їсти,робив на городі і т.д. Люди засвідчили які її батьки вчора були п'яні!Батько навіть не чув сварки і прокинувся лише тоді коли приїхала міліція,саме міліціонери й розбудили його!Питання до ложкомойщика правдоруба і його помічника пацКана:чому ВСІ люди в селі говорять який Віталік був порядний і добрий,а за Віту і її батьків навпаки,що вони бухали і постійно билися???

П
пацан

Правдоруб ПИШЕ ПРАВДУ!!! Вже доказано показами свідків, що були рисутні на тому Д.Н. Локес був ще та скотина, який знущалвся як з дружини та доньки, так і з тестя з тещою, яких постійно ганяв по хижі. А всі ці хто тут в "захист" Локеса віталія пише про його так би мовити "порядність", то це є 1 людина під різними ніками, яка була коханкою покійного Локеса Віталія, та стала причиною розбрату в родині покійного. Май совість та залиш в покої НОРМАЛЬНУ дружину цю пройдисвіта Локеса. Вона все рівно не буде засуджена, БО ЛЮДИ СВІДЧАТЬ ЩО ЗАХИЩАЛА СЕБЕ ТА ДІТИНКУ від нелюда.

1
123

Віталік був хорошою людиною, любив безмежно свою дитинку..а вот таких людей як Віта незнати як земля носить..їй лиш би погуляти, а не про сімю думати...батькам приносимо співчуття, бо це велике горе.

В
вова

правдоруб пише херню. Віталік був порядний чоловік. А вот про жону доброго мало було чути.

С(
співчуваю (

правдолюб, - ти систематичний дебіл. Віталя всьо робив щоб сімя була разом і много що терпів. А малу любив більше за себе..

О
Оксана

Ужас.Невже так має закінчуватися життя у росквіті?Невже неможна свої емоції стримати?Якшо важко жити разом розлучись.Знаю нажаль таких "МАМОЧОК"шо живуть у своє задоволення .Залишаючи дитину їде закордон і розповідає які у неї там романи .Бо ще ненагулялася.А Батько один виховує,і дивлячись на дитину вона із ним щяслива .Важко зрозуміти як як можна маленьку дитину залишити на цілий рік. Подивившись сторінку цієї вбивці в.к. один негатив про цю жінку.Це велика біда.

ДС
До ссилки

Дякую!

1
125

Скиньте ссилку вк на них

ДТ
До тупий правдоруб

с. Кайданово, як окреме село,було до 1958 року.З 1958 року це с.Ракошино тільки вулиця залишилася Кайданівська!

ПД
Правдоруб,ти дебіл!!!

Віталік бив Віту???Якщо і бив,то було за що!А дитину він любив і робив все для неї!Коли Віта ходила п'янствуючи і гуляючи,то він в цей час займався вихованням дитини і домашніми справами які мала побити його дружина!!!

Р
робот

а кайданово то не Ракошино чи шо ??

П
правдоруб

й пишіть знов правильно, подія відбулася не в с. Ракошино, а в Кайданові

П
правдоруб

для чого брешете??? невже ж не ганьба писати брехню??? якби ВИ отримали інфу від поліції, то написали б правду а не брехню!!! Вбитий Локес постійно дебоширив, систематичнно бив дружину й маленьку доньку. Вчора донька мала день народження, а батько напився й почав знов бити дружину з донькою, під час нападу дружина захищаючи себе да доньку використала ніж, що стало причиною смерті нападника. Й не пишить більше брехн.

9
997

Царство Небесне і земля пухом Віталіку:((Він був дуже доброю і порядною людиною!Співчуття родині покійного.Сили їм змиритися з неповторною втратою сина,брата,батька...

Читайте також