Вбивство у Сваляві: Закарпатець вийшов покурити і забив до смерті знайомого (ФОТО)

12
1

Чоловік, намагався заплутати поліцію історією з фіктивним алібі.

Випадок трапився 13 жовтня у Сваляві на вулиці Кошового, 49-річного чоловік загинув від травматичного шоку, масивної внутрішньої кровотечі, множинних розривів легенів та печінки. Лікарі встановили, що потерпілого били не лише ногами, але й із використанням тупого предмету.

Співробітники поліції з’ясували, що житель райцентру вийшов у магазин за продуктами і не повернувся. Три дні слідчі та оперативники Свалявського відділення поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, в тому числі і відділ з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління ГУНП встановлювали причетних до цього злочину.

Згодом було встановлено, що поблизу місця трагедії в кафе відпочивала компанія, але всі вони заявили, що ніхто з них нападника не бачив. Провівши ряд перевірок, правоохоронці з’ясували, що підозрюваним у вчиненні тяжкого злочину є один із цих відпочиваючих – місцевий 29-річний мешканець. І справді ніхто з компанії не міг його запідозрити. Поліція зібрала доказову базу та встановила, що чоловік напередодні посварився з потерпілим і того вечора побачив, як його опонент вийшов із магазину та пішов у напрямку дому.

Нападник вийшов з кафе, нібито щоб покурити, наздогнав потерпілого і дуже сильно його побив. Оскільки для нанесення тяжких тілесних ушкоджень підозрюваному не знадобилося багато часу, то, коли він повернувся в компанію, ніхто нічого не помітив. Нападник нічим не видав, що причетний до страшного злочину.

— Нападнику вже повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого, - пишуть правоохоронці.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Чоловіку обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Коментарі

П
папа

а фамилии де???

Читайте також