Вбивство журналіста Аркадія Бабченка — інсценізація СБУ

6
6

Виявилося, що навіть його дружина повірила у його смерть, адже не знала нічого про інсценізацію.

Вчора, 30 травня, на брифінгу голова СБУ Василь Грицак оголосив новину про те, що російський журналіст Аркадій Бабченко – живий, а саме «вбивство» — це спецоперація Служби безпеки.

Василя Грицак також повідомив, що вбивство Бабченка замовили російські спецслужби через завербованого посередника в Україні.

Громадянин України доручив вбивство знайомому АТОшнику, якому заплатив 15 тисяч доларів завдатку з обіцяних 30 тисяч.

Але «атошник», як виявилося, співпрацював з СБУ.

Спецоперацію готували близько 2 місяців. Коли екс-військовий нібито «вбив» Аркадія, завербованого росіянами українського громадянина затримали правоохоронці.

Нагадаємо, як повідомлялося 29 травня, ввечері у будинку в Києві було вбито російського журналіста Аркадія Бабченко, але ця інформація виявилася не зовсім правдою, адже він виявився живим, а «вбивство» було інсценізацією СБУ.

Коментарі

1
13:27

Вступ України у НАТО хороший варіант для Росії-президент Білорусії Олександр Лукашенко.А разве нужен ответ тем,кто живет по понятиям.

М
Малий

Я так понял что ответа нет.

1
11:53

Для теперішніх російських керманичів кидалово,норма життя.Ну а остальной мир уже начал ЧЕСАТЬ РЕПУ.

М
малий

А меморандум является договором? А ратификация была?

2
23:48

МН 17 теж збили не іхтамнєти.Українські спецслужби зразу після загибелі МН17 дали неспростовні докази причетності збиття авіалайнера іхтамнєтами світу.Але лиш через три роки ці докази світ сприйняв.Ну хто така Україна без третього у світі ядерного збройового арсеналу,який вона добровільно віддала вічному ворогу Росії,під БУДАПЕШТСЬКУ ФІЛЬКІНУ ГРАМОТУ.А Росія це гарант МИРУ,країна добра і чесності...

Т
Тиша...

Хоть би хтось прокоментував. Думаю до фiаско

Читайте також