Вбивцеві закарпатки Габріели Яцкович оголосили вирок

114
2

Суд оголосив вирок 31-річному жителю Виноградова, який вбив 37-річну кохану з Ужгорода.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що тіло жінки, яку розшукували кілька тижнів, виявили 12 січня 2022 на горищі будинку, де вона мешкала. За даними слідства, причиною смерті стало удушення.

У вбивстві 37-річної жінки запідозрили 31-річного мешканця Виноградова, який мав стосунки із загиблою. Під час судового засідання чоловік зізнався у вбивстві та розповів про свої мотиви.

Як повідомляє "Суспільне Ужгород", 26 травня Ужгородський міськрайонний суд ухвалив вирок підозрюваному у жорстокому вбивстві - 14 років позбавлення волі. Також суд зобов’язав його виплатити потерпілій стороні 516 тис. грн моральної та матеріальної шкоди.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДП
До питаннячка

Вона хотіла розказати про них його жінці, а він за це вбив

П
Питаннячко

А який був мотив ? Вбивця міг одружитися на загиблій або жити в "гріху" (без штампа в паспорті) . Переїзати з Севлюша в Унгварвариш . Загибла не мала ні дітей , ні сім'ї , проживала самотньою ((в тренді) жінкою ще й мала не клітку в мурашнику (багатоквартирна багатоповерхівка) , а свій будинок (хоча й бідненький але в облцентрі) ??? Висвітліть мотив цього дурбецала , чим керувався ?

Читайте також