Вбивця 27-річного мукачівця, якого засудили на довічно, подав апеляцію

10
14

Розгляд апеляційної скарги буде розглядати вже не закарпатський, а Львівський апеляційний суд.

Згідно виписки на сайті Львівського апеляційного суду, засідання було призначено на 4 квітня, 11:00 годину. Головуючий суддя Гончарук Л.Я.

Згодом, як розповів Mukachevo.net адвокат потерпілої сторони Роман Бухтояров, захист обвинувачуваного подав апеляцію на виправдання. Але, на думку адвоката це не реально.

Він розповідає, що апеляційний суд вправі скасувати довічний вирок, і призначити обвинувачуваному від 10 до 15 років ув'язнення. Що вирішить суд, дізнаємось після розгляду апеляції.

Нагадаємо, 9 листопада Мукачівський міськрайонний суд оголосив вирок у справі вбивства 27-річного мукачівця Михайла Глеби. Після майже 2-х годинного зачитування показів свідків та інших деталей справи слідчий суддя по справі проголосив, що підозрюваний Едгар Бішко винний у скоєні особливо жорстокого злочину.

За цей злочин суд виніс вирок мукачівцю у вигляді довічного ув'язнення. Разом з тим він повинен сплатити матері загиблого моральне відшкодування у сумі 3 мільйони гривень, а також за призначені судові експертизи, роботу судового процесу ще 70 тисяч гривень.

Раніше адвокат потерпілої сторони зазначив, що саме через такий вирок суду, підсудний подасть апеляцію.

Усі деталі цього гучного вбивства ви можете знайти у розлогій публікації.

Коментарі

І
Іван

Я повторюю, що не заступаю за вбивцю, але вирок треба класти не по враженням, а по закону

ДІ
до Іван

1. 3 лимона - то чепуха повна. То навіть не компенсація, тим паче за дитину. Всього навсього $110к. 2. Не Вам судити, суд обрав міру покарання - довічне. 3. Мінус за то, шо під кайфом? Тоді можна покалічити когось, бо був бухим і даже на хуліганку не потягне, бо був бухий?! Бред. Просто так із ревності зарізати людину так жорстоко? То неадекват повний і ніяких пом'якшуючих обставин. Станеш йому на ногу случайно - та ногу тобі відрубає?

І(
Іван (редактовано)

Звісно я не заступаю за вбивцю, це було звірське вбивство, та не мені судити, але думаю, що подібне покарання це забагато. За вбивство дається від 6 до 12 років + за жорстоке вбивство і мінус, що особа була в стані наркотичного впливу. Є ті, хто вбивали і більше ніж одну особу, але довічного мало хто дістане. Чому таке велике відшкодування? Чи то і батькам загиблих в АТО платять по 3 мільйони? Хай земля буде пухом померлому та справедливий вирок вбивці.

І
Іван

Звісно я не заступаю за вбивцю, це було звірське вбивство, та не мені судити, але думаю, що подібне покарання це забагато. За вбивство дається від 6 до 12 років + за жорстоке вбивство і мінус, що особа була в стані наркотичного впливу. Є ті, хто вбивали і більше ніж одну особу, але довічного мало хто дістане. А за що платити відшкодування? Чи то і батькам загиблих в АТО платять по 3 мільйони?

ДС
до слабо 19 -47

вул.Московська-Маргітича буд 45/ 24.приходи..Слабо?

Ч
Читач

Читаю коментарі і бачу, що суд мають вершити родичі? Раз нема довіри до суддів України. Кажу тобі вбивце, май спокій і не переступиш - око за око, зуб за зуб. Біда тебе чекає, як торкнеш моїх близьких.

Ч
Читач

В страшному суспільстві ми живемо...де втрачається головна цінність - життя. Де суб‘єктивні поняття служать поштовхом до дій, які призводять до жахливих наслідків. Царство Небесне Міші і терпіння тій мамі під час апеляції. Вона втратила найголовніше...і немає прощення тим людям, які вбивають....

Д
До19:31

Та прийди ня прив‘яжи, вать кажи куда прийти. Слабо? Лиш не треба ображати всіх. Будьте людьми, говоріть очі у очі, о не за монітором.

М
Мукачівець

А нічого,що дана стаття взагалі ніяким боком до Русина не відноситься??? Ви що взагалі слабоумні? У мене такоє впєчатлєніє що тут зібралися умствєнно відсталі люди,які взагалі не читають про шо пише редакція. Їм лиш дай прокоментувати фамілію Русина. Я підтримую коментар про невідімок. Всьо на шо ви способні це сидіти і писати з зажатим о4ком дома коли тебе ніхто не бачить,бо лиш так ви себе можете хоть якось проявити.

В
вася

Адвокат ще той пес. Гроші великі взяв - відробляє. Во благо не підуть. Прийде час, там за все спитають і відповідь це була моя робота - не проканає.

Д«
До « К Мукачевцам»

Почни з себе робити поступки, напиши свій адрес і цим самим покажи приклад іншим, таким як коментатор під ніком «1234», та другим нівідімкам.

1
1234

Іщи би бариги не думали шо они мафійозі. Прийде на пса мороз як і на ушидких. Бо наркомани тоті навалені і убивають нормальних як Міша Сірьожа і тд. Айбо та пісня недовго буде бавити...

КМ
К Мукачевцам

Прекратите превозносить Владика, успокойтесь, он от ваших слов думает , что он мафиози. Но он только думает, уже и жена его заигралась, тоже решаловом стает, Вы сами их превозносите, меньше пишите о них, все итак все знают. Ему осталось до ???????????не долго. Лучше поступки делать , чем говорить. Страх как и деньги любит тишину. Вы только представьте когда они читают ваши смс, о чем думают.

С
Суд

Русин за ньго рішать

Читайте також