Вчені вигадали концепт ноутбука, що заряджається водою (ФОТО)

24
0

З усіх неймовірних концептів ноутбуків цей самий неймовірний. Його опис виглядає настільки фантастичним, що в його існування не можна буде повірити, навіть у випадку, коли згорнутий у трубочку, цей ноутбук з назвою Plantbook (від plant - рослина) стоятиме в склянці з водою, заряджаючи свою батарею.

Цей концепт, створений дизайнерами з невимовними корейськими іменами Seunggi Baek і Hyerim Kim, дійсно згортається в трубочку.

І його автори вважають, що в майбутньому буде можлива підзарядка його батарей не тільки від сонця, але і від електрики, утвореного одним богом фізики відомим способом з води, водню і кисню.

На практиці це виглядає так: розгортаєте трубку - вона складається з двох аркушів. Перший - це дисплей, другий - сенсорна клавіатура. Закінчили працювати - згорнули в трубку і поставили в стакан з водою. Трубка поглинає воду, при цьому (!) Виділяє кисень на радість усім захисникам природи і заряджає акумулятор ноутбука.

При цьому петелька у вигляді листа носить не тільки утилітарне призначення. Вона допомагає носити ноутбук і заодно показує рівень заряду батареї.

Загалом, сценаристам фантастичних фільмів варто брати ідею на озброєння і тоді ми побачимо такий ноутбук хоча б в кіно.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також