Вчені заявили, що вже знають, як знайти інопланетян

10
4

По крайній мірі, науковці запропонували новий і реалістичний спосіб пошуку.

Астрофізики з Товариства імені Макса Планка в Німеччині та Університету Макмастера в Канаді запропонували новий метод пошуку іншопланетного життя, про що зазначено на сайті Товариства.

Вчені припустили можливість того, що іншопланетні цивілізації можуть шукати інше життя у Всесвіті таким же способом, як це робить людина.

Виходячи з цього, астрофізики запропонували сконцентруватися на виділеній області неба, з якої іншопланетянам буде найзручніше спостерігати транзит Землі сонячним диском.

Коментарі

С
Сварог

Діду Михайлу. Звучить заманливо. Але ні Левашов, ні Сидоров, ні Салль та ін., хто розкручує цю тему, так чітко і не вказали первісне джерело Слов"яно-Арійських Вед. Це дає привід глузувати слов"янофобам над нашими предками і сучасниками. Існує таке поняття - легендована Група, легендована теорія. А ось реальність Велесової Книги все менше викликає сумнівів.

ДМ
дід Михайло

Придурки!!! Інопланетян не потрібно шукати. Вони скрізь, навіть серед нас. Читайте "Книга Урантії"; "Славяно-Арійські Веди". В глубокой древности Пращуры Предков многих древних Родов Расы переселились с Ингарда на Мидгард-Землю (планету Земля). Со временем, живущих на Мидгард-Земле стали называть Великая Раса, а оставшихся жить на Ингард-Земле - Древняя Раса. БЬІЛО НАПИСАНО 40 000 ЛЕТ НАЗАД

С
Сварог

І коню зрозуміло, що людство з"явилося не від Адама з Євою. Шукають інопланетян, Богів... На що це вплине? Всевишній усе краще знає.

П
Пітьо

Што??

Читайте також