Вчені: Жінки полюбляють отримати освідчення після сексу

43
0

Чоловіки частіше освідчуються у коханні першими до початку інтимних стосунків. Але це означає лише готовність до сексу, переконані психологи. Жінки ж очікують зізнань вже після сексу - для них це гарантія серйозних стосунків.

Психологи з Массачусетського технологічного інституту та Університету Міннесоти під керівництвом доктора Пітера Нормана з Сінгапурського університету менеджменту провели шість досліджень, вивчивши стосунки більше ста пар різного віку.

70% опитаних пар зізналися, що на самому початку їхніх взаємин першим у коханні освідчувався чоловік. А ось жінки із зізнаннями не поспішали - вони говорили про свої почуття в середньому через 23 дні після свого обранця.

Але, за словами Нормана, головне навіть не саме освідчення, а той період у стосунках, коли партнери на нього вирішуються. Зазвичай чоловік повідомляє про свої почуття до жінки до того, як у них стався перший сексуальний контакт.

"Мотиви такої поведінки абсолютно очевидні. Зазвичай, якщо чоловік отримав від жінки освідчення, для нього це означає тільки одне - готовність вступити з ним у сексуальні стосунки. Йому це дуже вигідно. Іншими словами, це означає, що він може купити товар дешево, до того ж швидко", - пояснили психологи.

На їхню думку, жінки ж, навпаки, намагаються якомога довше продовжити період залицянь, адже для них це означає "продати товар" дорожче.

"Жінкам набагато важливіше отримати освідчення вже після сексуального контакту. Для них це якась гарантія серйозних стосунків і певних зобов'язань. У цьому сенсі вони абсолютно праві. Дійсно, якщо чоловік вимовляє "я кохаю тебе" до першої близькості з жінкою, то це зазвичай означає лише одне - бажання стати її коханцем. Якщо ж освідчення відбувається через певний проміжок часу, - це вже щось більше", - розповів Норман.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також