Вчора голова Мукачівської районної державної адміністрації Ілля Токар

7
0

провів прийом громадян з особистих питань

За допомогою та порадою до голови райдержадміністрації звернулися жителі сіл Бабичі, Лучки, Кендерешів, Макарьово, Лецовиця, Кальник, Клячаново та смт.Чинадійово.

На прийомі традиційно були присутні керівники структурних управлінь і відділів райдержадміністрації. Як правило, тут же і визначалися шляхи вирішення проблем заявників.

Цього разу найбільш актуальними виявилися земельні питання. Люди зверталися по допомогу щодо виділення земельних ділянок ( паїв ), вирішення земельних спорів та виготовлення державних актів на право власності землею.

Мати 17-ти дітей - пані Манзик із села Великі Лучки, звернулася до голови райдержадміністрації з проханням допомогти у ремонті будинку, зокрема, вона клопотала про виділення будівельних матеріалів. У свою чергу Ілля Токар пообіцяв їй посприяти, частково залучивши для цього спонсорів. Голова райдержадміністрації запевнив що для родини Манзиків буде надано шифер, цвяхи, дошки, цемент, вапно, пісок, фарбу тощо.

З кожного звернення Ілля Токар дав доручення керівникам відповідних відділів райдержадміністрації та служб району розібратися і визначити можливості вирішити всі питання громадян, що побували на прийомі, повідомили з сектору зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також