Вчора на Закарпатті прикордонники затримали 6-х молдаванів-нелегалів

8
0

по троє у двох групах

14 грудня 2008 року близько 11 години прикордонним нарядом мобільної прикордонної застави `Мукачево` Мукачівського загону на залізничній станції м. Мукачево при перевірці потягу №107 `Одеса-Ужгород` було виявлено трьох невідомих осіб, які своїми діями привернули увагу прикордонників.

З огляду на ситуацію прикордонники прийняли рішення щодо відстеження дій та супроводження даних осіб. Невідомці направились до автобусної зупинки та сіли в рейсовий автобус, який направлявся в м. Берегово Закарпатської області. Близько 12 години на околиці м. Берегово Закарпатської області вони зійшли з автобуса та направились в бік українсько-угорського кордону. Неподалік від державного кордону старшим прикордонного наряду  було прийнято рішення про зупинку невідомих для перевірки документів, що посвідчують особу. Документів, що посвідчують особу, у даних громадян не виявилось, а вході співбесіди стало відомо, що всі вони - громадяни Республіки Молдова, які в подальшому мали намір перетнути Державний кордон України в пошуках кращих умов життя та працевлаштування в країнах Західної Європи. 

Згодом цього ж дня, близько 22-ї години на ділянці українсько-угорського кордону Мукачівського прикордонного загону прикордонним нарядом під час несення служби, за 600 м від лінії державного кордону було затримано ще 3-х громадян Молдови, які намагалися незаконно потрапити до Угорщини. 

Правопорушників доставлено у відділ прикордонно  служби `Лужанка` для встановлення осіб, складання документів адмінпровадження.
Ведеться розбір ситуації.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також