Вчителі міжгірської школи обговорили проблеми краєзнавства

10
0

У Міжгірській СЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. Волошина відбулася практична конференція “Краєзнавство у сучасній школі: проблеми, перспективи, здобутки”, в якій взяли участь вчителі історії, географії, педагоги-організатори шкіл району.

 

Методист райметодкабінету Михайло Кіс коротко проаналізував роботу з краєзнавства у навчальних закладах району, а Ганна Вощепинець, заступник начальника відділу освіти РДА акцентувала увагу на тому, що саме цьому напрямку слід відводити одне з основних місць.
 
Президент шкільного парламенту Міжгірської СЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. Волошина Ганна Кінаш на основі презентації підбила підсумки краєзнавчої роботи в даній школі.
 
Про зв’язок краєзнавства з іншими дисциплінами розповіли вчителі шкіл району Віктор Могорита, Галина Кудринець, Євгенія Фіцай, Іван Тереля та ін.
 
З роботою історико-краєзнавчого музею “Батьківська хата” у Синевирі ознайомила його завідувачка Вікторія Субота, а керівник гуртків РБДТ Іван Костюк закликав інтенсивно збирати  інформацію про наш край і встановити певні правила її систематизації.
 
Від кожної школи району була представлена міні-виставка, яка наочно засвідчила про виконану краєзнавчу роботу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також