Вчителька, яка покусала 2-класницю в с.Барбово, звільнилася за власним бажанням

23 6

Як стало відомо Мукачево.net, заяву педагог написала ще у п'ятницю, 15 листопада через день після прокурорської перевірки у школі.

Батько потерпілої школярки розповів нашому журналісту, що після розголосу про інцидент спершу думав забрати заяву з правоохоронних органів, але тоді висунув вимогу, аби клас його доньки отримав іншого класного керівника.

Однак цього не сталося і педагог написала заяву на звільнення. Цю інформацію також підтвердив батько дитини.

Мукачево.net

Коментарі

Z
Z

Вчительку шкода. У наших школах таких неадекватних дітей, і, таких самих, їхніх батьків завалися!

)
)

по собі судиш напевно

К
Колян

Зробили із мухи слона. Бандіти і злодії ходять на волі. А малу показували по теліку та там нема нич на руці. В першу очередь треба батьків воспитати, що засвітилися на всу Україну і свою дитину затянули в грязь

А
Аліна

полюбому родичі тут прикривають або сусіди добрі!!!слухай нехай відповідає вчителька за свої поступки я би за свою дитину у тюрьму таких вчителів відправляла!впевнена що батьки дитини від тих як ти виразився"кушів"багатішими не стануть!!!просто на світі має бути хочь якась справедливість!а ще дивлячись не те,які вчителі в наш час пішли,то це взагалі окрема розмова!!ганьба таким педагогам!!лікуватися потрібно!!!!а не до дітей підпускати!!

І
іван

Те, що вкусила-то бред, (експертиза показала невелику підшкірну гематому) ну вщипнула і то з необережності, тому, що ця неадекватна учениця хотіла свій зошит запхати їй у рот під час перевірки. Журналісти, яким треба "м'ясо" сенсацію, не дочекавшись повного розслідування справи зразу розтрубіли на всю країну про факти недосліджені і не підтверджені в повній мірі. Із вчителя із 30-річним стажем роботи зробили справжнього монста. Складається таке враження, що від цієї справи батьки учениці (які ніде не працюють і погрузли в боргах) хочуть отримати великий куш. (гроші) Тому до цих пір не забрали заяву. Вчительці терпіння.

Й
йончі

В берегово не злягла ще паскуда

Читайте також