Вчителька, яка покусала школярку в Барбові, продовжує викладати

14
5

Водночас, як зауважив батько потерпілої 2-класниці, заяву з міліції він не відкликав.

У четвер, 14 листопада, на другий день після інциденту вчителька української мови Ганна Алмаші вийшла на роботу та продовжила викладання у школі. Жодні санкції щодо неї поки не застосовані. Разом з тим, протягом дня у школі працювали правоохоронці, які опитували свідків та продовжували вивчати усі обставини інциденту.

Зауважимо, що  мукачівські правоохоронці занесли цей випадок у єдиний реєстр досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за статтею №125, умисне легке ушкодження.

Мукачево.net

Коментарі

ДС
до студ

одна студентка так і зайшла, аферистка відкупилася 200 000 зеленими

ДС
до студ

при цій владі Балажці все можна))) а ви якшо лохи то терпіть, поміть гроші,постав камеру в бюзгалтер,і в перед! то шо ти говориш на то ніхто незвертає уваги,але оби лексуси начали од них горіти та нетак говорилиби з вами,то типир кстаті дуже модно,вас розводять,ви є просто чиїсь темний бізнес...

СМ
студент мукачівського аграрного коледжа

Так, бити дітей не можна, а очолювати вищий навчальний заклад шахрайці Балажці можна? Взятки,звільнення, побори зі студентів-це нормально? Шахрайка Балажка перетворила коледж на джерело власного збагачення і вже лиш їй не вистачало вченого звання. Тому вона прикупила собі фальшивий диплом і стала фальшивим кандидатом наук. Чому ця шахрайка далі працює в коледжі і далі очолює його? Наша правоохоронна система згнила повністю, тому таке аферистичне бидло й очолює коледж.

Ф
ФЕЯ

та се типир у тому селі на довго,завтра ще дашо придумають і напишуть,нову казочку,се типир так місто вчителя важко достати???туй хочуть нарас хоть 5 місць зрубати=)))кіно придумано доста нормально,і саме головне піздец як правдиво,но то уже викупили! _____то не вчителька укусила,то зуби кіть шось)))

ОТ
Один такий..

Кінокомедія якась!

Читайте також