Вчительку з Рахівщини, яка знущалась над учнем, звільнили

3
15

За словами голови Ясінянської ОТГ Андрія Делятинчука, про інцидент дізнались раніше і зараз вчителька вже звільнена зі своєї посади.

Також, до розгляду інциденту залучили відповідні комісії та правоохоронні органи.

- Ми працюємо не тільки над зовнішнім іміджем нашого краю, а й багато уваги намагаємось приділити внутрішнім проблемам, яких чимало, - зазначив він. – Система освіти це теж болюче місце, оскільки відчувається брак не тільки якихось матеріальних речей чи приміщень, а й кадрів. Справжній вчитель має бути високомотивований за свою працю, тоді зможе і підвищувати свій рівень, і гідно виховувати учнів, - зазначив Андрій Делятинчук.

Як повідомляють в ОТГ, мама школяра після вичерпання інциденту відмовилась від претензій до школи.

Нагадаємо, у поліції Закарпаття зазначили, що правоохоронці розпочали перевірку, в результаті якої діям вчительки буде дана правова оцінка.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

LB
Little big

Шо херню пишите шо не здержалася.???>?таких учителів усіх нахер з роботи! Старі баби усі придурошні

LB
Little big

І се така кожна друга вчителька. У нас коли я вчилася усі були психічно не врівноважені, такоє ощущеніє шо їх беруть на роботу з думки(особенно старші жони,СССР дуже павлівна на їхні дебільні вигляді на жизнь.

ДР
до Рахів РайВНО

не Треба "ТАК"-Звільняти,а Розібратися-Вона МОЖЕ НОРМАЛЬНА ХОРОШИЙ Фахівець.Просто Не СТРИМАЛАСЯ трохи!Та шо Тепер..Усіх вчителів!НЕ ЗГОДЕН за ЇЇ Звільненння-Бо нема ТОГО РІВНЯ ЇЇ ПРОВИНИ в Цих Діях Вчителькт

І
І

Як можна таке виправдовувати?! Чи ви зовсім дурні? Це молодша ланка, дітки ще маленькі. Не могли вони робити щось дуже погане, таке з чим би не впоралась доросла вчителька з досвідом роботи. Не у всіх людей однаковий рівень знань і можливостей, не всі можуть бути відмінниками і не всім це потрібно. За що бити?

7
777

Учителька не права, немала право микати і так розуму не є, а йще умкла котрого небуло, а дітваки охренівші до безпредєла не мож їм слово пувісти най малий іде на полонину кози пости

І
Іван

Аж хочете жити як у Європі, ги німці вать шведи ,та пора уже забивати што било при Союзі ,як там вас били-учили тай што з того уйшло)..У Європі діти не бють, і в Америці не бють ни в Англії.. Так виглядає зараз як лем у рахівському районі дикарі живут)). на цілу Вкраїну ся прославила вта нервна паніка))..Аби м був отиць того дітвака, там сам бим їв дав пудсрачника))..

NR
N R G

а хто тепер буде учити дiтей ? може нехай дома сидять ? для збирання полуницi, знання не потрiбнi. шкода вчительку, бо хоч якось намагалася навчити того дiтвака. хоч переписати завдвння заново. а тепер хто буде керувати процесом ? мама хлопчика, яка пiсля iнциденту не має претензiй до школи, чи може голова ОТГ андрiй делятинчук буде вчити? бездарно пiдходимо до вирiшення проблеми i маємо бездарний результат. а того так би мовити "фотокореспондента", який знiмав i виклав викопкати в задниц-ю

Е
Еган

Да,вчителька не права,але вона й не така погана,їй не все- рівно, чи знає та дитина,чи засвоїла матеріал, Людина переживає за результати своєї праці,а то що нервна,то ,як кажуть,Іздєржки проізводства.

І
Іван

Згадайте наші дні як дістав в школі щей просив щоб батькам наказала бо дома іще не так би дістав а тепер вчительку через дибіла звільнити

ДД
До Дед

Я «молодий» вчитель, працюю в школі 7 років і скажу те, що бачу з «внутрішньої сторони». Не женіть так пенсіонерів з школи, бо деякі, не зважаючи на вік, сумлінно виконують роботу і готові йти в ногу з прогресом, а багато молоді, що в школу приходять- глупі, неосвідчені й ліниві. Не від віку все залежить, а від бажання працювати й вміння знайти спільну мову з дітьми.

В
викладач

за гроші я підпишу залікову хоть цапу, і той най іде до школи учити таких же цапів. А шо хочете од заочників-дистанційників? Гроші дали та й доста, радуйтеся, бидло

МТ
Маємо те, на що заслуговуємо

Ніхто не цінує роботу вчителя от і позалишалося багато таких, як ця вчителька, а нові і не прийдуть. Після кількох років навчання у місті з набагато вищим рівнем зарплат і кращими перспективами, хто повернеться в Ясіня та ще й на посаду вчителя?! А дитину шкода, ніхто не має права так себе вести, ні батьки, ні тим більше, чужі люди.

П
Правда

Правильно зробила, треба було ще дати в ухо двічі.

7
777

Нас ще не так лупили тільки камер не було. Прийде молода вчителька та йсі ізверги малолєтні сядут їв на голову

Д
Дед

Поуврльняти на пинзію баб старих.молодих повно учительок не соже на роботу іти бо сі сидять

Читайте також