Вдарив і збирався втекти: У Мукачеві затримали п'яного водія (ФОТО)

11
5

Вчора, біля 17:00, мукачівські #патрульні отримали виклик у якому йшлося про ДТП без потерпілих на вулиці Августина Штефана, винуватець якого напідпитку та намагається втекти.

Заявниця розповіла правоохоронцям, що зупинилась на пішоходному, щоб пропустити людей, а водій #авто позаду не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення. У результаті – обидва автомобілі із механічними пошкодженнями.

Винуватець дорожньо-транспортної пригоди мав намір покинути місце пригоди та завдяки небайдужим громадянам й охоронцям однієї зі служб його затримали до приїзду патрульних.

Крім того, у Мукачівській ЦРЛ підтвердили, що водій знаходиться у стані алкогольного сп’яніння – 1.7 проміле. У підсумку, на чоловіка склали адміністративні матеріали за спричинення ДТП, за спробу покинути місце пригоди та за керування у стані алкогольного сп’яніння.

Дивіться також: Фатальна ДТП: У Росії загинув далекобійник з Закарпаття

Коментарі

Ш
Шоні

123 і "мукачівець" , таких як ви, з вашими номерами, в розвинених країнах, інакше як на циганів і бидло не дивляться. Ви спочатку дома порядок наведіть, шоб ваша влада не дурила вас на розмитненні і українці не купували машини в тридорога, а потім будете мати право шось кукурікати.

1
123

от вам ы цигани на циганських номерах, а збилиби людину дали би гарі, лишили ключі в машині за углом і глядай цигана словацького який за 100 баксів загнав корча

Н
нянько

видів вим тоту аварію - у червленій машині були роми, штук 5 наверноє..

М
Мукачівець

Черговий гівнюк на польських бляхах пробував втекти... Подавай бидлу машини за 2000 євро??? За 20 000 мінімум! Бо у нас поки стільки не заробить - розуму в голові нема. Не кажучи вже про культуру. От і чудять..... Добре, що люди не постраждали!

Ш
Шофер

Польські номера.

Читайте також