Вдарив співробітника ТЦК пляшкою по голові: у Мукачеві затримали агресивного чоловіка

14230 24

В Закарпатському ОТЦК та СП розповіли подробиці затримання чоловіка біля Мукачівського ДЮСШ у четвер, 12 вересня.

Як повідомили на сторінці Закарпатського ОТЦК та СП, 12 вересня близько 15:30 агресивно налаштований чоловік підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП та постукав у них. Коли військовослужбовець відкрив двері, візитер зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові і намагався втекти.

"Група військовослужбовців зі складу добового наряду Мукачівського РТЦК та СП миттєво відреагували на цей акт агресії та затримали нападника, застосувавши силу, аби кривдник не втік до прибуття поліції. Їх дії були адекватними, швидкими та рішучими, оскільки ситуація вимагала негайного реагування на неадекватну та агресивну поведінку молодика. Нападника було передано наряду патрульної поліції. Військовослужбовця госпіталізовано до лікарні де йому надають необхідну медичну допомогу", — йдеться у повідомленні.

В ОТЦК та СП додали, що наразі проводиться перевірка обставин інциденту, поліція з’ясовує обставини цієї події, включно з оцінкою дій військовослужбовців. Також за фактом нападу на військовослужбовця розпочато службове розслідування.

Коментарі

D
Dima

Казали, що в ТЦК працюють військові, які прийшли з 0. Цих можна знову на 0, в спецназ.

С
світлана

шукайте жінку

З
Заїць

А маски для чого поодівали? А в бус для чого пакували? Треба було поліцію чекати на місці якшо вдарив їх колегу

ЩР
щоб розібратись

нехай викладуть відео, як вдарив пляшкою.

*
*****

Напад на військового у воєнний стан. Чим думав нападник?

А
Арміець

Почалося...

З
закарпут

нападника в штурмовики ,таких треба щоб брали ьліндажі ворожі

С
Сквідвард

На підставі якого Закону військові можуть швидко, адекватно та рішуче затримувати цивільних навіть, якщо напад цивільного - це правда???

Г
Гість

Працівника ТЦК відправили в лікарню,а побитий хлопець ще в 21.35 знаходиться в поліції, лікарнею і не пахне. Голова побита і підозра на зламані ребра!!!!

М
Марчела.

А чого не розслідують діла тцк, яких вони били безпредельно, пакували в буси, та знущалися? Таких випадків сотні. А тутт, один раз дістав безпредельщик незаконного формування по голові і зразу резонанс. Не обєктивне провадження та висвітлення подій.

Читайте також