Вдруге за місяць двоє друзів-грузинів намагаються проскочити нелегально до ЄС (ФОТО)

8
2

Вчора близько 12 год. дня жителі с. Забрідь Великоберезнянського району повідомили прикордонників про те, що бачили двох невідомих на околиці села.

Прикордонники почали стежити за діями незнайомців. А ті намагались потрапити до Словаччини. Підійшли до кордону й почали перелазити через загороджувальний паркан. Саме тоді правоохоронці провели операцію із затримання нелегалів. Почувши шурхіт трави - невідомі вирішили заховатись, але було вже пізно. Адже до затримання залучили вівчарку «Віслу», а від неї - ще жоден правопорушник не втік.

Затримані виявились громадянами Грузії. 7 серпня цього року їх вже ловили прикордонники застави «Верховина Бистра». Тоді грузини заплатили штраф й пообіцяли добровільно повернутись на батьківщину. Але зробили інакше – вирішили перетнути кордон вже на Великоберезнянщині.

Тепер на нелегальних мігрантів чекає суд та, скоріше за все, примусова депортація.

Прес-служба Чопського загону

Коментарі

Д
Дивжі

Я їх на конях пудвозив, они мало пожили у якомусь Одеському гуртожитку, задарь там насилу заставляли коменданта їх кормити, но боялися що їх тамки утровлять і казали ми що скоро ся вернут, лиш ідуть мало ся по-англійськи научити. Они туй хочут титульнов наційов стати. Бабла у них повно.

Б
бістош

То всьо брехня. Саракашвілі каже ош в Грузії типирь рай не земли.

Читайте також