Ведуча програми вийде в бікіні якщо "Говерла" залишиться в прем’єр-лізі

10
2

Якщо «Говерла» залишиться в прем’єр-лізі, то, за словами ведучого програми «Про футбол» на телеканалі «2+2» Ігоря Циганика, його співведуча Олександра Лобода вийде на передачу в бікіні. Відомо, що після відвідин Ужгорода Олександра стала палкою прихильницею нашої команди й дуже переживає за невдачі ужгородців та відверто радіє перемогам. На жаль, їх у нашої команди не так уже й багато.

Доводиться констатувати, що після стартового матчу другої половини сезону з «Зорею» наші шанси оцінити всі принади чарівної телеведучої зменшилися ще більше. А двері до першої ліги для «Говерли» по-зрадницьки привідкрилися. Найближчі сусіди — львівські «Карпати» перемогли на виїзді сімферопольську «Таврію» й ще більше відірвалися від нас, натомість опустивши ближче до «Говерли» полтавську «Ворсклу».

Зрозуміло, що матч у Луганську легким не очікувався, до того ж далися взнаки певні кадрові проблеми нашої команди, зокрема на правому фланзі, через перехід Віталі Бордіяна до російської «Волги» та травму Давіда Одонкора. На поле в основному складі вийшли обидва новобранці команди – нападник Володимир Лисенко та в лінії півзахисту Кирило Петров.

Особливістю цього поєдинку стало й те, що вперше матч за участю команд обслуговувала суддівська бригада в складі 6 чоловік. Та, як виявилося згодом, і цього було недостатньо, щоб побачити очевидну гру рукою футболіста «Зорі» у власному карному майданчику. Володимир Лисенко з передачі партнерів вигравав спринтерський забіг у луганчанина Тоні Шуніча, та той вирішив допомогти собі рукою і виніс м’яч забороненою частиною тіла на кутовий. Уже по завершенні першого тайму наставник «говерлян» жартома закинув арбітру Віктору Швецову: «Може, вам ще двох помічників потрібно?».

Що ж до самої гри, то першими вийшли вперед господарі. Після подачі з кутового в оточенні захисників передачу точно замкнув нігерійський нападник луганчан Лакі Ідахор – 1:0. Голева перевага господарів тривала недовго. На 18-й хвилині на половину суперника вривається Дмитро Трухін, навішує на дальню стійку, а новачок ужгородців Володимир Лисенко в оточенні двох оборонців виграє верхову боротьбу й відправляє м’яч у ближній кут.

Далі гра стала досить жорсткою, арбітр Віктор Швецов почав наліво й направо «роздавати» жовті картки гравцям обох команд. Дійшло до того, що в кінці першого тайму він спочатку вилучив з поля Мірка Райчевіча начебто за небезпечну гру ліктем. А на 55-й хвилині вирішив зрівняти склади команд, продемонструвавши другого «гірчичника» Сергію Ференчаку за симуляцію.

На 63-й хвилині гравці «Зорі» забивають переможний гол, автором якого став Віталій Вернидуб – 2:1. Розпочинаємо футбольну весну з поразки.

Інші матчі 19-го туру завершилися з такими результатами: «Шахтар» (Донецьк) – «Волинь» (Луцьк) – 4:1; «Іллічівець» (Маріуполь) – «Металург» (Запоріжжя) – 1:0; «Дніпро» (Дніпропетровськ) – «Арсенал» (Київ) – 3:0; «Металіст» (Харків) – «Металург» (Донецьк) – 3:2; «Таврія» (Сімферополь) – «Карпати» (Львів) – 0:2; «Чорноморець» (Одеса) – «Ворскла» (Полтава) – 1:0; «Динамо» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1.

Свій перший домашній матч «Говерла» проведе у неділю, 10 березня, початок о 13.30. На «Авангарді» вона прийматиме другу команду в чемпіонаті — дніпропетровський «Дніпро».

Коментарі

Q
Qq

Могла спокійно сказати,що вийде оголеною.Ми її і так не побачимо.

ММ
Мукачівські міліціонери

А жаль що не побачимо Лободу в міні-бікіні там би було на що подивитись

Читайте також