Вегеш і Смоланка офіційно йдуть до Ради самовисуванцями

13
7

Обидва кандидати зареєстровані Центральною виборчою комісією відповідно за 70 та 68 виборчими округами, як це і прогнозувалося.

Постановою ЦВК № 147 від 3 серпня (додаток 7) Володимира Смолянку офіційно зареєстровано кандидатом у депутати по так званому «ужгородському» виборчому округу, а Миколу Вегеша  - по свалявському.

Обидва кандидати – самовисуванці, хоча є депутатами Закарпатської обласної ради від партії Єдиний Центр. Власне, це і не приховується в офіційній біографії політиків, де чітко зазначено, що вони є членами саме цієї політичної сили.

Хоча куди більше про цих двох кандидатів свідчить їхня основна робота: Володимир Смолянка є всесвітньо відомим хірургом, завідувачем кафедри неврології, нейрохірургії та психіатрії УжНУ, а Микола Вегеш – є колишнім ректором цього вишу та відомим істориком.

Зазначимо, що на з’їзді Єдиного Центру було висунуто кандидатів – мажоритарників у чотирьох закарпатських округах, хоча, область офіційно поділена на шість. Віктор Балога тоді зазначив, що його політсила підтримуватиме також самовисуванців. 

 

Коментарі

М
Михайло

Згоден з Василем. Смоланка потрібен людям, а Вегешу нічого не світить на 70-му,хіба що забере голоси від Кеменяша на Міжгірщині. Та й то там за нього голосувати мало хто буде.

В
Вася

Якщо хтось гадає, що талановитіший лікар Володимир Смоланка потрібен не біля операційного столу, а залі ВРУ серед 450 ледарів, то голосуйте на здоров'я, Закарпаття від цього багато втратить

1
1111111111

РЯТУШНЯК ВИГРАЄ. ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ЙОГО БУДЕ ВСІМА СПОСОБАМИ ПІДТРИМУВАТИ.

У
Ужгородець

Смоланка - це шанс для нас, шанс для Ужгорода. Я голосуватиму за нього

Н
Неймар

Чучка не переможе.

П
Павло

У 68 окрузі буде дуже гаряче. Попри те, що Смоланка йде як самовисуванець, ЄЦ не залишить його без підтримки. Йдуть два кандидати від опозиційних партій. Йде як завжди непередбачуваний Ратушняк. Але вважаю, що переможе Чучка. За ним нема ніякого серйозного негативу, плюс в нього вже на старті кампанії великий рівень впізнаваності. У 70 окрузі скорше за все переможе Кеменяш, якщо зможе грамотно використати на свою користь латенту ненависть виборців до Партії регіонів.

Ч
читач

Балоги офіційно не "двинули" цих кандидатів, щоб вони не попортили їм процент, вони прекрасно знають, що не одному не іншому депутатсво не світить.

Читайте також