Вегеш: Ніколайчук – перехідна постать до Ващука

22
6

Сьогодні в УжНУ оголосили ім’я в.о. ректора. Ним став професор, колишній декан біофаку Віталій Ніколайчук.

 

Багатьох ця новина спантеличила, адже очікували, що в.о. стане  колишній ректор УжНУ професор Микола Вегеш.

   Мукачево.net вдалося зв’язатися  з Миколою Миколайовичем, екс-ректор прокоментував новопризначення так:

«Уявіть собі, якщо я не призначив Ніколайчука на новий термін деканом, значить я мав для цього якісь підстави, тому я призначив іншу людину.

Я вважаю, що це не є прогрес, я глибоко переконаний, що Ніколайчук є перехідною постаттю, і Міністерство поставило слабку людину, яка не буде захищати інтереси університету, яка, рано чи пізно, здасть свої повноваження Ващуку. Нехай пройде час, і ми побачимо, чи я був правий ».

 

Коментарі

С
Самаритянин

Хто, щоб казав але Смоланка найкращий кандидат на посаду ректора. Бо Пан Ніколайчук оріентовно не та кандидатура.

Ж
женя

Вегеш повинен підтримати Смоланку! Один нормальний професор університету

11
1 1 1

О! хтось обідився!!!. За мої роки навчання про ніколайчука говорили як про алкогоголіка і корупціонера. З якого щастя людина яка ніяк не виділялася поставили ректором, напевно знає лиш табачник. Вегеш тоже заганявся, треба було міняти попідтягув на всі керівні посади всяких соціологів, політологів необразованих. І вообще чого Мікловду не призначили???

Н
НІк

Вегешу, згадай як ти прийшов.... Тепер тремти паскудо... нвдіюя тобі - ЖОПА! Здохни УБЛЮДКУ!Йобаний підар адмін, не блокуй... пліз

Н
норг

Вегеш порядна людина

М
Миротворець

Шановний МиколО Миколайовичу!!! Це ви говорите про слабкі постаті - людина, яка поставила найвпливовіший ВУЗ Закарпаття в опозицію до відомчого міністрества; постійно була "на лікарняному", і під каблуком у Балог. Причина зняття Ніколайчука з посади декана є декілька бо він: 1)критично ставився до вашої роботи; 2)реальна конкуренція для вас на виборах ректора УжНУ. А поставили ви на місце декана іншу людину, яка за два роки зробила з впорядкованого факультету "шарашкіну" контору де керують або непрофільні персони,або люди, які не спромоглися за все життя отримати наукового ступеня.

Читайте також