Вегеш: Влада зупинила будівництво меморіального комплексу «Красне Поле»

10
9

Депутат облради та дослідник Карпатської України Микола Вегеш звернувся з заявою до учасників мітингу-реквієму на Красному полі в суботу, 16 березня.

«Влада намагається по-новому переписувати нашу історію, повертаючись до трактування історичних подій з колишніх радянських позицій. Проросійськи налаштовані гуманітарні міністри, плазуючи перед Кремлем, переписують шкільні та вузівські підручники, створюють спільні українсько-російські посібники, в яких не знаходиться місця для висвітлення національно-визвольної боротьби українського народу впродовж багатьох століть. Ця доля спіткала і Карпатську Україну, яка поступово зникає зі сторінок підручників, що фінансуються державою. Призупинені роботи по завершенню будівництва меморіального комплексу «Красне Поле». Історія красномовно свідчить, що ще ніколи й нікому не вдавалося заборонити історичну пам'ять, традиції та самобутність культури. Та як би не змінювалася політична ситуація, твердо знаємо одно: ми прийдемо наступного року на Красне поле, як приходили завжди, вшануємо тих, хто власним життям заплатив за свободу і незалежність нашої держави», - наголосив Микола Вегеш.

Коментарі

Ч
Чали

Толк із будівництва-це насамперед Історичний пріоритет,(незнаєш минулого немаєш майбутнього), за яким ховається ідеологія Галицького -Націоналізма. Як РОзумію ,що якшо Волошин Здав Карпати Гітлерови і пішов Проти Сталіна ,тоді це пряма здача,РОзділити хотів,відокремити.Тоді це РОзділення,а РОзділеня має Управляємий характер,і тОЧно не дохтор стояв за цим всім і За Балогом точно стоять А Вегеш,но шо Вегеш?ипен тот Дохтор Перед Гітлером. Психологічний Троцкізм, на словах одно а на ділі зовсім інше. Тепер напружена Боротьба в Центрі Країни ,от і по переферіям почали повстаня піднімати, майже готується Якась Твітерна револяція із весняним привкусом. Затягують на перевибори ,ех буде літо жарке... Наблюдаючи за глобальними процесами можна пронаблюдати як концептуальне Управління Закуліси переноситься прямо На регіони,Но будемо Надіятися Шо переможе здоровий ,чистий Разум,ато відусіль лиш блокіратори.

У
Уйко

Ряданський Союз на чолі із Сталіном в 1940 році проводив разом паради в Бресті з німцями і 35 тисяч німецькиз офіцерів закінчили Академіі воєнні в СССР,ніхто не пише шо Фельдмаршал Гудеріан німецький закінчив в 1938 році Академію Бронетанкових Військ в Москві!!А Ми волошина Засуджуємо шо ун мав писати Йовжкові Сталіну Джугашвілі????

ПЧ
простый чоловік

Этот алкаш - потерянный человек. Занимается онанизмом мозгов. Галицкий ультрапатриот, отпрысок ОУНовского раба Гитлера - Станислав Кульчицкий из Академии Наук, сделал из этого непросыхающего асоциального элемента, доктора наук. . Кто желает, может почитать про Карпатскую Украину здесь: . http://ua-reporter.com/content/132239 http://ua-reporter.com/content/132324 http://ua-reporter.com/content/132395

П
Пінхед

Шановні троллі, тепер тепло й добре мислити штампами, а у 1939-му році, коли не було ще "кінцевого вирішення", і Німеччина була провідною й розвиненою європейською і світовою країною-лідером, звернення пана Волошина виглядає цілком логічно і життєво.

%
%

Волошин після проголошення Незалежності відразу ж звернувся з телеграмою особисто до Адольфа Гітлера з проханням про визнання Карпатської України під охороною Рейху та недопущення її захоплення Угорщиною. Волошин Авґустин: «Від імені уряду Карпатської України прошу Вас прийняти до відома проголошення нашої самостійності під охороною Німецького Рейху. Прем'єр-міністр доктор Волошин. Хуст»

Й
Йовжі

Я думав він після виборів уже окончательно спився, а нет балогові лікарі привели його на сутку до тями...

П
Простяк

О Боже! Це Вегеш? Це алкаш. Я шокований! Слава Богу він більше не ректор.

Р
Ростік

А скажіть будь-ласка який толк із будівництва цього меморіального комплексу? Він верне життя загиблим там людям? Чи додасть радості їхнім близьким та родичам котрі залишилися живими? А чи не краще ці кошти направити на фінансування лікарень та допомогти ще живим? Бо якщо не залишиться живих то хто буде згадувати про мертвих?

А
Адміну.

ДЕ АЛКАША ВИКОПАЛИ???

Читайте також