Велоподія року: Мукачево прийме велоспортсменів з усієї України на марафон старовинними замками (ФОТО)

11
2

Організатори переконують, що це буде визначна подія в спортивному та туристичному житті Закарпаття та України в цілому.

– Маршрут велогонки перетинатиме три старовинні замки Мукачівського району - замок Паланок (Мукачево), замок Графа Шенборна (Карпати) та замок Сент Міклош (Чинадієво). Для учасників підготували 3 маршрути різного рівня складності - від дівчат-новаторів до професіоналів велогонщиків. Пройдуть також велозмагання для дітей від 2 до 16 років. Дійство завершиться святковим концертом та дегустацією закарпатської кухні, - розповів у спеціальному коментарі Mukachevo.net організатор змагань, велогонщик Артем Топчанюк.

Маршрут марафону складали місцеві велолюбителі, які висловили бажання допомогти організаторам та особисто побували на всіх визначних місцях Мукачівщини.

Проходити ця велоподія буде в найгарнішу пору року на Закарпатті - в період цвітіння сакури. Участь візьмуть представники різних регіонів України та з-за кордону. Реєстрація стартує вже після Нового року.

Співорганізатор змагань – турінфоцентр Мукачева.

Нагадаємо, у вересні в Мукачеві відбулись грандіозні велоперегони Grand Prix Mukachevo.

Коментарі

ДО
до Ого

ну дуже тематичний ваш комент)) а головне, як влучно про велозмагання написаний )) у вас проблеми із психікою, то ж лікуйтесь і позбавляйтесь комплексів і буде вам щастя.

О
Ого

Ого, велика подiя !!! Для початку, потрiбно зруйнувати цi всi замки, як в Украiнi, так i у Европi...це символ рабства i сама рабська свiдомiсть , змушуе , шанувати цi замки :королiв, графiв ! Хто вони такi !?!? За всi часи робили себе вищими за iнших людей, гнобили iх, зневажали , забирали все по королiвськiй бажанню(наказу). Та ну ...цих паразитiв суспiльства, ще й шанувати у 21 ст...ПодивитьсЯ на США, Канаду, Австралiю !!! Там не мае i не було , цих графiв, королiв, царiв, клoунiв i т.д. Подивиться на ix рiвень життя !!! До якого часу будете рабами ?!???

Читайте також