Велика пожежа у Берегові: Флектронікс втратив 12 мільйонів (ФОТО)

19
3

Пожежа на заводі з контрактного виготовлення електроніки «Флектронікс» в Берегові сталася 12 травня.

За оцінками вона була надзвичайно складною.

Як прокоментував Мукачево.net начальник сектору зв’язків із громадськістю Управління Держтехногенбезпеки в Закарпатській області Федір Філіп причина виникнення загорання стало порушення правил експлуатації електроустановок, тобто електромережа.
 
Він зазначив: «Пожежа була досить складна, у середині приміщення знаходилися різні вироби, речі і т.д. Загорання сталося у приміщенні з макулатурою, звідти розповсюдилося на більшу територію. Зайнялася продукція, автомобіль КАМАЗ, електрокар й інше обладнання. За попередніми даними сума збитків оцінюється у 12 млн гривень».

Коментарі

I
InterMEZZO

Очень оперативная новость ))) несмотря на то что новость почти двух недельной давности ))))))

Р
русин

Правда, ко повість кілько в нас пожарників в області та державі, кілько на них держава мільярдів тратить і це при тому що всюди висять оголошення типу "Допоможіть врятувати дитину", а толку з них як з козла молока і символічно є те, що ними править закарпатський газда Балога. Яка з них порльза, а ніт не кажіть, зимов читавим, що спасли лебедів на замерзлій ріці, а ще каміони за гроші в перевалах витягали. А ще на якийсь номер 112 списали з бюджету 600 мільйонів в городах, що приймають Євро, але вже повіли що номер робити не буде, бо ... (догадайтесь самі Чому?) Нигда в цій державі не буде порядку, бо всі безбожно крадуть. Дякую.

Q
QQ

СЕЗОН ПОЖЕЖ ВІДКРИЛИ В МУКАЧЕВІ ЩЕ В КВІТНІ А БЕРЕГОВО, МІЖГІРЯ ТО ПРОДОВЖЕННЯ, далі як в прошлому році виноградів, ужгород. може москаль був правий на рахунок МНС?

Читайте також