Велике майбутнє Мукачівського аеродрому

9
1

Побачив мер Пряшева

Він переконаний, що наше Мукачево стане у майбутньому   транзитним містом для авіапасажирів з навколишніх держав, які літатимуть у  заокеанські далі  на великогабаритних літаках. 

На цю та інші теми мер Пряшева  Павол Гадьарі збирається поспілкуватися з владою Мукачева 27 листопада, прибувши в місто з поважною делегацією у складі голови міського уряду, прес-секретаря та членів Ради міста. 

Як повідомив ЗІА «Простір» словацький журналіст Ярослав Шуркала, Павола Гадьарі обрано мером Пряшева майже рік тому. Юрист за освітою, він був  незалежним кандидатом  і  на виборах пройшов майже з 50-ти процентною успішністю, бо його виборчу програму охоче сприйняли городяни. За час роботи мер Пряшева  зумів привабити на територію міста потужних інвесторів не лише з Європи, але й з-за  океану і було створено понад 800 робочих місць. Нині, за  великої підтримки мера,  Пряшів бере участь у загальноєвропейському змаганні за звання  „Пряшів — Європейське місто культури“.

Не забуває пан Гадьарі і про місто-побратим – Мукачево, зокрема, зацікавився ближчою співпрацею комунальних влад наших міст з метою залучення інвесторів. На зустрічі йтиметься також про збільшення кількості робочих місць у Мукачеві та створення належних умов для мешканців Закарпаття, які працюють на території Словаччини та в інших країнах, що належать до Шенгенської  зони.  

„Ми, регіональні політики, ніколи не дозволимо,  щоб Шенгенський кордон став перешкодою нашим особистим та економічним стосункам“, —  підкреслює Пряшівський мер.

Коментарі

К
Кусi

..."великогабаритних лiтаках"... Ми вже жили в мiстi над яким пiтали "малогабаритнi" винищувачi. Забули про той "кайф" ?

Читайте також