Великоберезнянські волейболісти стали заробітчаними

7
0

У спортивному комплексі «Юність» відбулися чергові змагання з волейболу у залік п’ятих літніх спортивних молодіжних ігор.

У фінальних змаганнях взяли участь вісім команд з Ужгорода, Сваляви, Хустського, Ужгородського, Великоберезнянського. Рахівського, Мукачівського та Виноградівського районів.

Команду Великоберезнянщини представляли гравці відділення волейболу дитячо-юнацької спортивної школи тренера Михайла Тисянчина.

Коментуючи результат виступу команди Великоберезняської ДЮСШ, передставник команди, Василь Кевпанич, відмітив: «Від всі очікували на кращі результати, адже у нещодавному чемпіонаті «Дитяча ліга», що проходив у Хусті, великоберезняни демонстрували доволі гарну, злагоджену гру.

Однак, у зв’язку з тим, що кілька провідних гравців команди району не змогли взяти участь у змаганнях, бо виїхали на заробітки за межі країни, великоберезняни виступили нижче своїх можливостей. Хоча вони й мали реальні шанси. Так, ведучи з рахунком 7:3 у третій вирішальній партії з командою Хустського району, через незлагодженість дій в атаках і у захисті, великоберезняни зазнали невиправданої поразки – 9:15».

Вигравши наступні поєдинки із командами Мукачівського та Рахівського районів, великоберезняни так і не змогли увійти у трійку призерів, задовільнившись лише п’ятим місцем.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також