Верблюди, бобри та голуби: Прикордонники кумедно розповіли які бувають контрабандисти (ВІДЕО)

13
15

Ролік зробили в рамках комунікаційної кампанії щодо боротьби з контрабандою на ділянках відповідальності Мукачівського, Чопського та Чернівецького прикордонних загонів.

Як зазначають у прес-службі цей мультиплікаційний ролик випустили з метою привернення уваги суспільства до даної проблематики та розвіювання хибної думки, що тютюнова контрабанда всього-на-всього безневинний підробіток «нужденних» громадян.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ц
Циган

Гнати в шию русинів-цігаретлошів, і мордяки їхні копчені треба товкти добряче! А кіть не дойде - валити на ураження!

ЗН
Завидово нет

Да,а потім на Теслах катаються,непозорьтеся із цього мультіка одна собака з честю захищає кордон

З
Заповідник

А що цілі заводи є на території України, що роблять ті сігарети, то нікого не цікавить. Продукція тих заводів не продається на території Україні, а іде в Європу. Якщо би не було мафії такої наглої, к*нченої у вищих органах, уже би ті заводи не робили продукцію. Но вам СБУ кожний день покаже відео, як вони затримують тіпа терористів. Показують вам спектаклі драматичні, а по ділу не хочу працювати. З одної строни стоять кончені митники, іменно їхні начальники, бо пацанчик, який є на нижньому рівні взяточної цепочки нічого не зможе зробити, бо уженуть з роботи завтра. А з другої строни вонячі контрабандисти, які не хочуть нормально робити, а все хочуть легкі гроші. З одного боку муфлони, а з другого - верблюди.

ТД
Тарас Деяк Карпатська Січ

Русуни, а й справді, як ви хочете піти в Європу будучи гуканами, які плюють на закони своєї країни? Ваші улюблені мадяри вже скільки років жаліються на сміття в Тисі, яке йде від вас, а не від заперевальних галичан.

Ц
Циган

Відео для ідіотів! Кожин нехай захищає свої кордони! Як попадають білоруські, китайські, російські сигарети в країну? Чого про то не знімаєте? Я радий що люди можуть заробити, дітей одіти, за газ заплатити ітд!

І
Іван

Краще нехай сигарети вивозить і гроші завозить, ніж кошти бюджету краде, наші кошти платників податків! Ви зніміть відео краще як в одессу весь муссор завозять без митних платижів! Позорні ви пси!

І
Іван

Поважаю цих людей, сміття вивозять а в країну гроші привозять! Вот і маємо гарне закарпаття, прикрасні села, харні ресторани прикрасні будинки, стиль інтерєр... А не ті проворовані продажні сбу, поліція судді які продаються на корить грошей, і гапуги які під час каденції тільки ворують!

ТД
Тарас Деяк Карпатська Січ

Гей, п*здото перевальна, а як так вийшло, що згідно останньому перепису населення, русинами назвались всього 0,02 відсотки? Галичани знову в гаті насрали?

Н
Немадяр

Кумедно, кривое зеркало в сравнении с этим высером лучшее комическое шоу галактики

З
Зел+

Reklama Dejnekovska

Д
Дід

Дитячий садок, відосік для лохів.На Оскара не тягне.Краще зафільмуйте, як погранці і митники бриють контрабасистів на бабло і перетягують чорнобривців через границю.

В
Вася

Чет не пойму , чем плохо для Украины , это же прибыль для Украины

Е
Еган

А як на мові фауни назвати митників- контрабандистів?.Всі великі статки великих закарпатців ростуть з контрабанди сигаретликів та й спиртного

М
Мішо

Се відео про тих , ко церкви строїть .

М
Мадьар

Це відео про Селянчика!

Читайте також