Верховна Рада дала добро на арешт Мосійчука (ВІДЕО)

8
11

Це сталося після того, як генеральний прокурор Шокін продемонстрував в Раді оперативне відео, зроблене прихованою камерою, на якому Мосійчук нібито вимагає хабарі.

Під час виступу Шокіна в Раді Мосійчук та лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко сиділи із сумними виразами облич.

Після демонстрації відео Гройсман поставив на голосування включення до порядку денного постанови про арешт і притягнення до кримінальної відповідальності Мосійчука. "За" проголосували 289 народних депутатів. Потім парламентарії прийняли і саму постанову про арешт, пише Українська правда.

Коментарі

19.30-му жирошови

збоченцю моськоватий.Сякойе бидло як моськанутий тай тоби подобнойе гувно лем у сбушному кутцьови як пацят гнойити.Лем курви жрете тай взятки берете.Изза сякого бидла жирного держава у гузици.

П
Пальок

Давно підмічено: революціонери опісля "перемоги" починають гризтися, як павуки у банці. Це типова риса дегенератів.

Д2
До 20:18

Чому ти СКЕЛЕТУ думаш , ош повні люди много їдять . Ото такі ги ти худі много вся пхавуть , тай ся ссиравуть . Ащи и завидять гладким .

О
орестантови

моськанутий бов заарештований бо жер дуже много,парашин не мав доста гроши обу му жрачку обеспечити.Се у бандеробункерови ти не пояснили,бандеро сопливий.Хероям-сала!Мусияку - на гилляку,а за ним тоби подобну бандерогаличанську нечисть,шмаркачу.

О
орест

Мосійчук не був на Майдані він в той час сидів в СІЗО як один із Васильківських терористів. Дожили, вата одобряє дії влади.

Л
лхвс

увидете хлопці буде туй і не такоє ця жирна нагла тварина получила то до чого йшла.

Р
ра

та він був на майдані ойой йойойо така порядна ушитка безмозгла чилядь там і сидить ......

ЯТ
як так?

Як так можна це ж патріот України! Його ж випустили з вязниці завдяки перемозі майдану, де він сидів за свій патріотизм увязнений злочинним режимом януковича! Це ж патріот, ну і що, що взяв трохи хабаря, але він же ж проти москалів і у вишиванці ходить, а слава Україні як голлсно вміє кричати!

Ш
шоні

ай яай ай, обосрався черговий патріот

Б-
Балога - ти наступний!!!

Всіх ублюдочних решал - на нари!!!

Ж
жирного

педераста-на нари!А за ним туда же остальнойе майданутойе бидло.

Читайте також