Верховна рада проголосувала за повернення силовиків до казарм

10
13

За відповідну постанову проголосувало 236 народних депутатів, серед яких були і представники Партії регіонів.

Хоча, скажімо, представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко, який постійно говорить про мирне врегулювання конфлікту, був у сесійній залі, але не зареєструвався.

Згідно з постановою також мають бути звільнені усі мітингувальники, затримані з 17 лютого.

Постанова вступає в силу відразу за підписом будь-кого з віце-спікерів.

Коментарі

НС
Нема слів

Ото мудре рішення. Який д-йоб до того додумався? Стріляють з обох сторін і в цій ситуації треба посилити контроль на вулицях, а не його знімати. Розглядають не вірний варіант, тільки влада - опозиція, а насправді їх 3 влада - опозиція - *правий сектор (називайте як хочете). Стріляють треті і їм зроблять доступніші умови для вбивств. треба вводити миротворчі війська в Україну - однозначно.

ШН
Шахта ниже писавшему

Убогий! Свою позицию не изменю никогда ! Галицаи горите в аду!!! А всякую чушь внизу пишет фейк, подделка. Усек?!

ДШ
Для Шахти

Шахта, уроде!!! Як же ж ти змінив свою інтонацію і позицію!!! Ссишш, сволото???!!! Жодна така перефарбована падлюка як ти не залишиться на своїх місцях!!! Слава Україні!!!

СН
Совість народу

до "Ганна Василівна" : ще й тоту маскальську гниду - Азарова, треба виловити та на Майдані вверх за яйця повісити.

7(
777 (оригінал)

Для Хама голосування у ВР - не указ. Завтра їх збере і вони покаються, впадуть на коліна і цілуватимуть руки. Бидло невмируще! Йде банальне затягування часу, бо ще не всі снайпери з Московії приїхали. Бухають десь гади в Луганщині, вподобали місцевий самогон, що набагато кращий за російський денатурат. Цій владі не вірте навіть, коли вона мертва - викликайте спеціаліста, щоб поміряв пульс або добив.

С
Слов"янин

В цій ситуації найбільш задоволений американський посол: в Україні пішов конкретний срач.

П
Парадокс

Це канешно все добре... МВД по казармах и тд... Але хто зупинить "мирний" озброєний натовп? Або ви вважаєте що він сам собой розійдется?

Ш
Шахта

СМЕРТЬ януковичу

П
патріот

І самі ж злодії голосували, ті самі риги голосували, сьогодні регіонали, завтра перебіжуть в іншу партію. Це так "по-нашому", всі вони продажні тушки, які добралися до корита.

2
2000

Тепер ще попробуй знайти пенсіонера Рибака, тот лігать спати у 21:00. Пак повість ош він іще подумає - шістьора Януковоща.

Ц
цйы

I де та гнида Рибак????рiк буде подписувати???

С
ссср

Смерть яникам і всім при владі!!!Вбивати, різати четвертувати,АЛЛАХ-АКБАР!!!

ГВ
Ганна Василівна

Господи спаси і помилуй нашу неньку Україну! Люди з хвилини на хвилину чекали, увесь світ в очікуванні гуманного та виваженого рішення. Ніхто не має права щось коментувати проти припинення бійні. У війну такого звірства не було. Янукович має капітулювати, інакше він наступний Каддафі чи Чаушеску. Іншого шляху у нього немає!

Читайте також