Верховна Рада скинула Януковича

10
23

Щойно Верховна Рада підтримала постанову про усунення Віктора Януковича з посади президента України.

За це проголосували 328 народних депутатів.

Згідно з цією постановою, позачергові вибори президента відбудуться 25 травня 2014 року.

"Україна не може залежати від президента, який усунувся від обов"яязків і невідомо де знаходиться", - пояснив спікер Олександр Турчинов.

Дана постанова набуває чинності з моменту прийняття.

Коментарі

М
Микола

Завдяки комуністам прийняли імпічмент Януковичу, чим унеможливили подальше загострення конфлікту і фактично зафіксували мир в країні.

К
Костик

Куліткови треба приплюсовати кримінальні справи в ЗапоріжжІ і конфіскувати все незаконно нажито в Закарпатті, і гнати такого "побратима" на Донецькі терикони.

Б
Бачі

Юлю в президенти?! А куди діти ще приблизно 5-6 кримінальних справ, відкритих на неї? Куди діти мільйони доларів вкрадених разом з Лазаренком, газ по ціні золота...? Ви думаєте, що люди стояли на Майдані і загинули за Вону????????? Уже був(є) один такий... Якщо Юля буде президентом, то Майдан повстане не через 3-4роки як при цьому, а місяці через 3-4. А та не буде чекати три місяці для силового розгону, три години не більше... Українці!!! Думайте головами!!! Не треба нам таких гетьманів, а тим більше гетьманші!!!

З
закарп

тих закарпатських чиновників хто землю розкрадав, і т.д. під слідство!!!

О
Олігарх

Нам зараз важливо вибрати до влади тих людей які будуть відстоювати інтереси народу, а не бізнес-інтереси своєї сім'ї або інвесторів партії... За кожним із теперішніх політиків стоїть ВЕЛИКИЙ бізнес! І більшість депутатів саме тому і стояли на майдані... (точніше виходили час від часу) Можливо краще дати їм можливість вільно працювати по своїх заводах, фабриках і супер-маркетах, а до влади запросити молодих, не амбітних спеціалістів, які мають бачення, знання і сили працювати на благо нашої сильної духом країни, які кожен день будуть працювати у ВР, а не будуть їздити по всесвітніх курортах і шукати в банку якої країни сховати "відкати". І чому ніхто не задав на майдані питання для чого країні 450 депутатів? На скільки можна економити бюджет країни на заробітній платі депутатів!!! Люди відстояли свою волю, деякі навіть питанням життя! Не дайте, щоб ті хто кормив всю свою "файту" продовжували й надалі... Давайте зробимо, щоб краще майбутнє вже нарашті настало!

БІ
Балога І.І.

Значить так Варцаба із заступниками, кулітка, роботинський, Корбань і його хабарники, корупціонери судді, Іванчо та його на ЛОХОВИКИ, Ледида і його брихаада і інші головні зажравшіся морди Закарпаття готуйтнеся на нари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В
В'ячеслав

Вся ситуація на стільки хороша, що здається нереальною...

В
В'ячеслав

Вся ситуація на стільки хороша, що здається нереальною...

J
Johny

Ідіть нахер із своєю Юлею! Не для того нарід померав! порошенко премєр, Юлі максимум пост міністра і все!

І
ігор

ЯНУКОВИЧ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ В ПАМ*ЯТІ УКРАЇНЦІВ - ЯК ВБИВЦЯ ВЛАСНОГО НАРОДУ !!!!!

М
мукачівець

Тіло поклали украінці а владу захоплюють ЖИДИ. Бий жидів!!!!!!!!

І
ігор

ПОРОШЕНКО ПРЕМЄР МІНІСТР !!!!

І
ігор

ЮЛЯ НАШ ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!! СЛАВА УКРАЇНИ - ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

?
???

В такий важливий час наших закарпатців в залі під час голосування чомусь я не бачив.

J
Johny

"Дочекались" ну ні для кого не секрет що люди вмирали за ідею. Опозиція тиженько в стороні стояла. А тепер на готовеньке! Це ж політика...

S
Sasha

Порошенко - обов'язково має займати керівну посаду. Єдиний адекват.

В
вуйко

паханату кінець! прихвостні,смотрящі у районах, корупціонери-посадовці здавайтеся, добровільно давайте покази, поки не пізно

1
111

Хай буде премєрор Порошенко,погоджуюсь,але щоб за людей не забули

Д
Дочекались

За це вмирали на Майдані?

А
Анонім

Хай Порошенко буде президентом, а премєр Яценюк.

J
Johny

Най Юля іде нахуй! Хто президент за КОнституцією 2004 не суттєво. Більш важливо хто Премєр, а премєром має стати Порошенко!

1
111

Саме скинула.

1
111

Юля Наш президент!

Читайте також