"Верховино, мати моя": Rock-H презентував кліп про вирубку карпатських лісів (ВІДЕО)

12
7

Це робота про зустріч людини і природи - коментують музиканти.

"Верховино, мати моя". Гурт Рокаш переспівав найвідомішу закарпатську пісню, а у кліпі висвітлив проблему вирубки карпатських лісів.

Частину кліпу знімали зокрема у відомій кузні "Гамора".



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Колочавець

То вже не той Рокаш що я знаю. Драйву нема. Вже котру пісню підряд якесь безкінечне плакання нестриженого і небритого чоловіка.

Л-
лісам - капут!

Виставте швидкість відео мінімум х1.5, х2 щи май ліпше. Іншак - таганина мацура за хвуст Порівняйте самі - Ytube Вам у допомогу: 1-е місце: Закарпатський народний хор Cолист - Борис Єрьоменко Верховино, мати моя (Михайло Машкін + наш Дезидерій Євгенович Задор) 1960-i 2-е: "Верховино, мати моя!" - Алексей Сергеев и Ансамбль им. Александрова (1962) У Івана Поповича .... м-м-м, ліпше промовчу У РокаШа, бечалуву Ваші чесні голови!, "груба китайська підробка". Фатьови, наступним буде, якшо на рєп шось файноє скецаєте.

С
Сейп?

А де РокаШі таку голівудську кепку на ковальчука утягли?! У нас таких шуга не водилося - поникайте старі кіна. То "новодєл", голівудські удумали

Ч
Читач-глядач

Добре, що таку тему як вирубка лісів, порушили, але кліп сирий, тема нерозкрита, герой декілька разів іде в ліс з тої кузні. Не повважайте, що я упереджений, але артист повинен мати естетичний вигляд, навіть з бородою на довгим волоссям. Янцо виглядає як немитий безхатько.

С
Сільвія

Такоє

С
Світло

У Закарпаттю багато є дронів, чому так мало відео про вирубані ліси? Це потрібно висвітлювати. Злодій любить темноту.

Г
Гукан

Сьому дикунови волосатому лем у хащi спiвати, а вать у бударi кричати занято !

Читайте також