Версаче плаче: у словацьких Кошицях продається "хонка" екс-міністра транспорту за 1 млн євро (ФОТО)

7
3

У словацькому місті Кошице виставлено на продаж сімейну віллу, що належить родині колишнього сталевого магната, власника футбольних клубів "Кошице" і "Спарта", покровителя HZDS ("Народна партія"), екс-міністра транспорту Словаччини (1994-1997) Александра Резеша.

Як зазначається на порталах з продажу нерухомості за розкішний будинок нинішні власники просять понад 1 млн євро.

"Ми пропонуємо на продаж резиденцію, яка підійде для найвимогливішого клієнта", - йдеться в оголошенні.

Ця вілла знаходиться на вулиці Кременецькій, де раніше мешкав Александр Резеш зі своєю сім'єю. Бізнесмен та політик Резеш вважався однією з найзаможніших людей у Словаччині, помер від серцевої гіпертрофії у 2002 році.

Нині будинок належить його дружині Єві Резешовій та його 41-річній доньці Єві Резешовій-Вархоликовій. Остання 6 років провела у в'язниці в Будапешті за трагічну аварію, що призвела до загибелі 4-х чоловік. ДТП сталася у 2012 році на швидкісній автотрасі М3 в Угорщині. Слідством було встановлено, що жінка керувала автомобілем BMW сильно напідпитку і гнала на швидкості 170 км на годину. Відбулося фатальне зіткнення з іншим автомобілем, в якому подорожували дві сімейні пари. Люди згоріли заживо, один чоловік помер у лікарні від опіків. Була звільнена з в'язниці у серпні минулого року.


Згідно з опублікованою інформацією, будинок, що має 481 кв. метрів розташований на ділянці площею 1580 кв.м. У 2004 році, через два роки після смерті Александра Резеша, тут відбулася повна реконструкція. Нині тут є великий внутрішній басейн, кімнати оформлені у стилі Версаче та оздоблені позолотою, тигровими шкірами. У вітальні встановлена статуя Ісуса.

Нагадаємо, що в Україні громадськість вперше побачило внутрішню оздобу будинків колишніх керівників країни у стилі кітч (несмак) у 2014 році, після Революції Гідності. Найбільше вразила своєю показною розкішшю так звана "хонка" екс-президента України Віктор Януковича у Межигір'ї. Резиденція отримала назву "Хонка" від назви фінської фірми Honka, яка споруджувала будівлі, і є світовим лідером будівництва з екологічно чистої деревини.

Перші ексклюзивні фото з Межигір'я Віктора Януковича.


Коментарі

P
pfr

Завидовському сесе уже не по жебови, бо як ушиткі знавуть повадився із двоюродним братом, мусить сарака ся ділити на усю файту. Но даякий скоробагатько Волошин би се міг собі на дачку.

ПД
пітьо до редакції

ся інформація нам дуже польезна,так як і 116 статей за день про вино. сю вілу може із всіх нас купити лем ваш патрон,нейменований гнуй завидувський із сином наркошом мером наймолодшим в україні))))

8
8

срань циганська

Читайте також