Вертольоти, терористи та затримання: Як СБУ провела антитерористичні навчання на Закарпатті (ФОТО ВІДЕО)

7
9

Тренування в умовах максимально наближених до реальних відбулись у кількох районах області: у Великоберезнянському, Перечинському та Ужгородському районах.

Як зазначають в СБУ метою таких навчань було посилити рівень міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам.

Навчання були дуже насиченими, адже силовиками довелось знешкодити умовних терористів, які, нібито, збиралися вчинити серію терактів та диверсій в області та провокації серед мирного населення.

Зазначається, що силовики справились з поставленою задачею, всі "терористи" були затримані. Координаційна група АТЦ визнала високий рівень підготовки та взаємодії всіх залучених до навчань підрозділів.

Учать у навчанні взяли регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Збройних Сил, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

А як це відбувалось дивіться на фото чи відео знизу:

Коментарі

ІГ
Інспектор Голубка )

На Закарпатті це проходить. На сході - кишка тонка )

6
666

Йой піпец герої в масках!))

Ж
Жид

Де треба там буде проводитися навчання, тільки НЕ В АТО!!!

Ж
Жид

Хваться силою, це називається: бий свого щоб чужі боялись! Піар!

Ж
Жид

Я жид і скажу так, що проводять вони на заході супротилежно сходу - подяльше від АТО ( театр ). Мабуть бояться щоб ватнікі не подумали що це провокація, то і сховались тут наші артисти!

ДН
до нижнього

так нехай проводять, нашо це так піарити? щоб показати яка СБУ у нас "моцна"? знаємо ми, як вони обіср@лися в 2014 і до тепер продовжують це робити

ДМ
До максимки нижче

Свинопасе моралісте - де треба буде проводити навчання- там і проводитимуть.

М
Максим

"Тренування в умовах максимально наближених до реальних" - що-що? Ідіть тренуйтеся в зоні АТО! Поки ви тренуєтеся тут як протидіяти людям на майбутніх президентських виборах, в зоні АТО замість вас помирають звичайні хлопці! Як бачимо, для показухи є вертольоти і інша техніка... Пеця Вальцман розглядає силовий сценарій на виборах, бо іншого варіанту виграти ці вибори для Петі не існує.

Б
Бытаьцл

Може вже досить рекламувати цей дешевий « театр в масках» ?!

Читайте також