«Веселку над Тисою»

8
0

обіцяє спів талановитої української молоді

З 9 по 11 травня мальовниче місто нарцисів зустрічатиме голосистих гостей чи не з усіх областей України. Адже саме тут, в Хусті, вже втретє проходитиме відкритий фестиваль сучасної та народної пісні «Веселка над Тисою». До участі в цьому масштабному та досить перспективному мистфесті запрошено 50 виконавців, котрих організатори попередньо дібрали з-між інших бажаючих, що надіслали до 1 травня на адресу оргкомітету свої сольні записи.

Фестиваль заплановано триетапним. Перший етап - конкурсний, де учасників, поділених на молодшу (9-12 років), середню (13-16 років) та старшу (17-25 років) групи оцінюватимуть народні та заслужені артисти, діячі мистецтв України. Максимальні 10 балів журі обіцяє тим солістам, котрі, на їхню думку, найкраще володітимуть голосом та вдало розкриють художній зміст своїх пісень, оцінюватиметься акторська майстерність та сценічна культура виконавців. Другий етап – нагородження лауреатів та дипломантів пісенного фестивалю. Всі учасники отримають спеціальні призи у різних номінаціях, переможці ж одержать дипломи, цінні подарунки й, звичайно, статуетку «Золотавий нарцис» - символ фестивалю. Третій етап – урочистий гала-концерт за участі переможців та найяскравіших учасників вокальних змагань.

 Очікується, що до фінальних виступів доєднаються й відомі народні та естрадні артисти. Проте, один з організаторів дійства, Іван Пелипець, гадає що не варто на цьому наголошувати. «Не хотілося б прикриватись обкладинками, - каже співак, - Адже метою нашого заходу є не реклама зірок, які вже, власне, її не потребують, а пошук, виявлення та підтримка нових імен». Також Іван Пелипець запланував втілити своє прагнення популяризації та розвитку українського естрадного та народного вокального мистецтва і  в ряді інших проектів спільно зі співаками-однодумцями із інших міст, найімовірніше з Луганська та Кривого Рогу.                                             

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також