Весна на порозі: купуйте саджанці троянд на сайті "Садосвіт"

16
0

Троянди є одними з найпопулярніших квітів, котрі не тільки дарують з приводом і без, але й активно висаджують господині на клумбах і квітниках.

Потрібно купити саджанці троянд? Тоді вам пощастило, оскільки є більш ніж непогана пропозиція від «Садосвіт». Це найкращі троянди різних сортів, кольорів та фактур. Хочете прикрасити свій квітник королевами квітів? Тоді поспішайте придбати сорти, які вам сподобались найбільше. А вибір на сайті більш ніж прекрасний. Троянда має красиве суцвіття, тому часто їх купують саме для декоративних цілей. Але не забувайте, що у троянд є ще одна перевага – прекрасний, ніжний та сильній запах, який зробить ваш квітник чарівним місцем. А завдяки досягненням селекціонерів, було розроблено безліч різноманітних сортів. У тому числі незвичного кольору. Це доволі масивні рослини, які цвітуть довго та декілька разів за сезон, тому з них можна формувати живопліт, від краси якого буде захоплювати подих. Тільки уявіть, наскільки красивішим стане ваш двір, якщо прямо зараз замовити троянди від «Садосвіт».

Види та сорти троянд, представлених на «Садосвіт»

Всі троянди розділені на сорти та види, тому обрати потрібну рослину буде просто. Інтернет-магазин «Садосвіт» пропонує до вашої уваги найпопулярніші та найкращі сорти троянд. Давайте розглянемо найбільш популярні, щоб ви могли обрати саме ту рослину, яка найбільше вам сподобається:

  • Зимостійкі. Ці сорти найбільше підходять, для регіонів, де взимку часто бувають сильні морози. Зимостійка троянда прекрасно витримує доволі суттєве зниження температури практично без шкоди для себе. До того ж ці квіти дуже невибагливі, тому будуть окрасою саду на дачі, де ви не можете часто бувати та повноцінно доглядати за рослинами. Вони практично не хворіють, хоча їх квіти доволі невеликі, але цвітуть густо, створюючи запашну стіну у період цвітіння.
  • Чайно-гібридні. Троянди цих сортів мають викосе стебло та велике листя. Квіти також доволі великі, та мають красиву форму, а про їх аромат ходять легенди. Саме ці сорти троянд користуються особливим попитом серед пропозицій «Садосвіт». Не в останню чергу тому що активно цвітуть два рази на рік, а один період цвітіння складає практично місяць. Ще приблизно місяць відводиться на перепочинок, після чого квіти з’являються знову.
  • Плетисті. Зазвичай використовуються як частина ландшафтного дизайну, у різноманітних композиціях та квітниках. Стебла мають плетисту структуру, завдяки чому можуть фіксуватись на різноманітних опорах. Головне щоб ці опори були достатньо міцними та витримали немалу вагу стебла. Складаються не з однієї квітки, а цвітуть суцвіттями, у які входять 7-9 квіток. Вони мають яскравий колір, а от аромат доволі слабкий. Цвісти рослина буде на наступний рік після посадки.
  • Грунтопокривні. Головна особливість цих троянд у тому, що вони мають дуже невелике стебло, яке не так високо підіймається над землею. Але це не заважає використовувати ці квіти у якості цікавого ландшафтного інструменту. Наприклад, як матеріал для створення квіткового килиму. В ширину рослина може розростись до 5-7 метрів. Що правда потрібно правильно доглядати за цією рослиною, і тоді вона продемонструє себе у всій красі.

Заходьте на сайт «Садосвіт» та не обмежуйте. Купуйте різні сорти троянд, оскільки ця покупка повністю себе окупить. Уявіть тільки, скільки радості принесе квітучий сад у теплі літні та осінні дні коли там буде цвісти все це багатство. До того ж ціни та асортимент платформи радують.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також