Весною в Мукачеві проведуть бізнес-форум за участі європейських партнерів

15
2

Цьогоріч бюджет Мукачева становить 670 мільйонів гривень, що на 65 млн. більше, ніж минулого року. Прямі доходи бюджету – 294 мільйонів, плюс державні субвенції на рівні 340 мільйонів. Про це Мукачівський міський голова Андрій Балога розповів в інтерв'ю виданню «Главком»

Про це Мукачівський міський голова Андрій Балога розповів в інтерв'ю виданню «Главком»

«У нас є великі підприємства: Fischer - це виробник лиж, найбільший виробник хокейних ключок у світі, постачають навіть НХЛ. У них є карбоновий цех, один з найкращих. До речі, карбонові запчастини на Lamborghini, Bugatti також виробляються у нас. Це величезне підприємство, директор – почесний громадянин міста, мукачевець Рябич Василь Андрійович.

У нас є Flextronics – дві тисячі працівників. Вісім підприємств легкої промисловості – швейні та столярні.

Офіційно у Мукачеві безробіття – 1,5%. Це люди, які стоять у Центрі зайнятості. Багато мешканців на заробітках. Багато працюють неофіційно. Але в принципі люди роботою забезпечені. Навіть якщо візьмете статистику – у Закарпатті не відбулося значного спаду роздрібної торгівлі, як загалом по Україні», - зазначає Андрій Балога.

"На травень ми запланували інвестиційний бізнес-форум в Мукачеві. Хочемо запросити усіх підприємців. У трьох наших міст-побратимів є індустріальні парки. Через культурні стосунки, освітні, побратимські нам легше буде завести їхніх підприємців до нас», - повідомив міський голова.

Коментарі

А
Анатолік

Балога вообще якісний мер, наверно ще багато чому вчитись, але я очікував що не так одразу за роботу візьметься, батьківське газдівське виховання напевно грає роль.

Ж
Житель

Незнаю як вам,але Балога молодець!!

Читайте також